• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Naar de producten

Laat je fascineren door de kracht van vuur! Als een van de vier elementen inspireert en fascineert het mensen vanaf het begin. Neem de tijd en geniet van het natuurspektakel in gezellig gezelschap met vrienden of alleen met een glas wijn of een goed boek.

Zich thuis op hun gemak voelen stelt nieuwe eisen. Plotseling maken open haarden deel uit van de gewenste uitrusting van elk huis. Maar wat moet je doen, als er geen verbinding is met een schoorsteen? En als het aanbod van de professional niet past bij uw inrichting? Deze eisen waren de initiatiefnemers van nieuwe mobiele schoorsteenconcepten op basis van bio-ethanol of brandende gel.

Op vaste grond of op het water, in slaapkamers, badkamers of woonkamers. Brandende gel of bio-ethanol maken het mogelijk en zorgen voor brandende vlammen, zelfs zonder echte schoorsteen. Het tweede voordeel: De gereduceerde vormen passen optimaal bij elke smaak en interieur.

Algemene suggesties:
De gel of de bio-ethanol schoorstenen zijn vrij van brandveiligheidsvoorschriften en kunnen ook zonder schoorsteenaansluiting overal in huis worden gemonteerd.

  • De fabrikanten suggereren het gebruik van brandende gels of ook veelgebruikte brandende vloeistoffen voor alcoholvuur.
  • Monumentale haarden verspreiden een aangename stralingswarmte, maar zijn niet geschikt als verwarmingstoestel
  • Houd er rekening mee dat u tijdens de brandtijd door middel van het openen van een raam een beetje frisse lucht kunt binnendringen, omdat het schoorsteenvuur evenveel zuurstof aan de omgeving onttrekt als ongeveer 2 - 3 middelgrote kaarsen.
Alle bijdrages van deze categorie Themawereld

Productcategorieën


Bijbehorende merken