• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Ontwerp-gezelschap: New York

Topic Banner - Design-Voyage New York

Naar de producten

"Ik wil wakker worden in die stad die nooit slaapt".

Als je het eens bent met de muziek van Frank Sinatra, ga je gang en neem een aantal van de dingen die deze indrukwekkende stad te bieden heeft! Omdat New York City veel meer is dan het Vrijheidsbeeld, Skyline en Central Park - de Amerikaanse metropool aan de oostkust is een muze voor creativiteit en design mekka.

Enkele van de belangrijkste commerciële trends hebben hun stedelijke wortels in New York: De Big Apple wordt de Green Apple vanwege revolutionaire projecten zoals de "High Line", waar de verhoogde spoorlijn werd omgevormd tot een park. Het wereldberoemde Museum of Modern Art and Design is ook gevestigd in New York City - het

MoMA is het eerste adres voor kunst en creativiteit sinds decennia.

Daardoor is de fascinatie van New York niet langer beperkt tot Manhattan. Oude wijken zoals Williamsburg in Brooklyn schitteren vandaag de dag en inspireren de hele designwereld - de "Melting Pot" werkt hier hard en verenigt stijlen en culturen onweerstaanbaar. Openheid is de sleutel in een stad die door immigranten uit de hele wereld is gemaakt tot wat het nu is.

Alle bijdrages van deze categorie Themawereld