• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Houten producten

Thema: houten producten, Banner groot

Naar de producten

Hout is een van de meest veelzijdige grondstoffen ter wereld: Meubilair, muziekinstrumenten, vloeren, papier of hele huizen - al deze dingen kunnen van hout worden gemaakt. Natuurlijk ook accessoires en meubels die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en design.

Mensen waardeerden duizenden jaren geleden de kwaliteiten van hout: Dit natuurproduct was lange tijd de enige grondstof met een goede kwaliteit tegen beheersbare kosten - tot in de 19e eeuw. Door dit punt, metaal en plastic geduwd hout uit de woonkamer. De natuurlijkheid, warmte en veelzijdigheid van houten producten wordt vandaag de dag om die reden herontdekt.

Scandinavische fabrikanten weten al lang wat de maatschappij langzaamaan ontdekt: Houten producten brengen een beetje natuur terug in het moderne dagelijkse leven. Hout met gezellige warmte in plaats van technologische kilte. Een bijna eindeloze rijkdom aan variëteiten komt voort uit verschillende houtsoorten, productie- en behandelingsmethoden. Dit is de reden waarom houten producten veel individueler zijn dan industriële massaproducten - en ze zijn absoluut modern.

De wereld profiteert ook van houten producten: Duurzame bosbouw maakt uitstekende milieuresultaten mogelijk. CO2-neutrale productie, werken met een laag energieverbruik en recycling maken van hout de meest milieuvriendelijke grondstof.

Alle bijdrages van deze categorie Themawereld

Bijbehorende designers