• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Dierenontwerp

Dierenontwerp

Naar de producten

Vrij wild! Ontwerpers worden vaak geïnspireerd door de natuur om de humor naar een steeds hoger niveau te tillen. De resultaten van hun inspanningen zijn vaak prachtig en zelfs verbluffend voor dierenliefhebbers.

Veel huizen zijn een thuis voor honden, katten en soms zelfs muizen. Maar rendieren, olifanten en apen? Onze dierenontwerpen brengen vogels, bosdieren, jungle en zelfs zeedieren in huis. Zonder problemen op maat, want wild design is perfect thuis in een woonkamer.

Sommige van onze designdieren kunnen dingen doen die hun echte tegenhangers niet kunnen: een hond die schoenen reinigt, een konijn dat kamers verlicht en een varken dat een tafel is. Anderen doen echt zoals de natuur het bedoeld heeft: zoals de uil die ook een klok is, maar meer doet dan alleen de tijd 's nachts vertellen!

Eén ding verenigt ze allemaal: een groot gevoel voor humor, lichtvoetigheid en originaliteit, direct bij u thuis afgeleverd. En het is niet nodig om ze mee te nemen voor een wandeling, ze te voeren of op te ruimen. Briljant!

Alle bijdrages van deze categorie Themawereld