• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Slaapkamer

Ontwerp uw gastenkamer zo dat er staat: "Welkom! Creëer een tijdelijke woning voor uw dierbaren.

Productgroepen


Gastenslaapkamer Ideeën voor een warm welkom

De gastenkamer is niet alleen een kamer waarin uw gasten slapen, het is ook hun thuis weg van huis voor de duur van hun verblijf. Wanneer wij gasten in ons huis verwelkomen, is het belangrijk dat zij zich zo comfortabel mogelijk voelen. Met hoogwaardige meubels en accessoires creëert u een uitnodigende ruimte om te ontspannen. Ontdek hier creatieve ideeën om uw gastenkamer smaakvol in te richten.

Flexibele meubels voor uw gastenslaapkamer

De gastenslaapkamer biedt slechts een beperkte ruimte, dus deze dient op een verstandige manier ingericht te worden. Voor weekendbezoekers hoeft de kamer niet noodzakelijkerwijs een bed te hebben. Weinig appartementen hebben daar voldoende ruimte voor. Gebruik in plaats daarvan een stapelbaar bed : de gebruikte ruimte is kleiner dan die van een traditioneel bed, maar het is net zo comfortabel. Verander het in een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed of een sofa door de structuren op elkaar te stapelen en de kussens opnieuw in te richten. Een ander interessant alternatief is de slaapbank. In een oogwenk kan uw zitgedeelte omgetoverd worden tot een comfortabel bed. Maak de slaapruimte compleet met een klein nachtkastje en een leeslampje.

Waarom biedt u uw vrienden niet ook de mogelijkheid om hun persoonlijke spullen op te slaan. Voor kledingstukken is een kledingrek of muurhaken voldoende om de belangrijkste stukken op te hangen.

Voor uw favoriete gasten: Alle soorten gastenkameraccessoires

Ontwerp de gastenkamer op een eenvoudige maar gezellige manier. Kies een uniform kleurenschema voor de wanden en meubels en rondt het af met kleurrijke accessoires in de vorm van kussens, bedlinnen of afbeeldingen. Een vers boeket bloemen is de perfecte manier om te laten zien dat u tijd en moeite steekt in het ontvangen van uw gasten. Het plaatsen in een stijlvolle vaas versterkt dit effect en zorgt voor een prettige sfeer.

Als het gezin op bezoek komt tijdens de vakantie, waarom verrast u hen dan niet met wat seizoensversieringen in de slaapkamer. Een klein porseleinen konijntje voor de paas- of sparren takken tijdens de kerstperiode zal de stemming helpen bepalen.

Laat u inspireren en creëer een uitnodigend decor voor uw familie en vrienden dankzij onze diverse gastenkamerideeën.