• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Skagerak - SkagenHet bedrijf Skagerak heeft van oudsher een sterke band met de Skagen en een groot deel van de inspiratie voor nieuwe ontwerpen komt nog steeds uit deze stad.

De eenvoudige maar mooie lijnen en de consistente materiaalkeuze van de Skagen Serie tonen duidelijke parallellen en een diepe gehechtheid aan de stad Skagen, de Deense Lichtstad. De tuinmeubelen van de Skagen-serie zijn stoer, stijlvol en doorlopend geïnspireerd op de meubels uit de oudheid, toen de kunstenaars Drachmann, Krøyer en Ancher Skagen deze tot het artistieke epicentrum van Denemarken maakten.

Mogens Holmriis werd geïnspireerd door deze klassieke stukken voor het maken van zijn Skagen Collectie voor fabrikant Skagerak. Skagen Bench, Skagen Bench, Skagen Table en Skagen Chair zijn klassiek getekend, terwijl de functie dezelfde is als toen: dankzij de uitzonderlijke Skagerak-kwaliteit voldoen de duurzame buitenmeubelen aan de vraag naar Design for Generations, terwijl ze ook geschikt zijn voor zowel binnen als buitengebruik.


Designers