• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Skagerak

Het beroemde Deense meubelbedrijf Trip Trap veranderde zijn naam in Skagerak in 2005.. Al meer dan 25 jaar staat dit toonaangevende merk voor kwaliteitsmeubilair voor de tuin en designer accessoires voor het huis.

Filter 

Kleuren  
Categorie  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Ontdek alle collecties en series van Skagerak

Premium tuinmeubelen en woonaccessoires met Nordic Charm

Voorheen bekend als Trip Trap, staat het Deense merk Skagerak bekend om zijn hoogwaardige tuinmeubelen en woonaccessoires met Scandinavische flair. Het succes van het bedrijf is gebaseerd op een combinatie van hoogwaardige materialen en een duurzaam ontwerp met maritieme waarden.

Skagerak is een familiebedrijf met historische wortels in Scandinavië en een trots erfgoed van meubeldesign. De kenmerken die Skagerak ontwerpen onderscheiden zijn een passie voor hout en hun onveranderlijk hoge kwaliteit. In samenwerking met opkomende en gevestigde ontwerpers en een veelheid aan verschillende materialen heeft Skagerak eigentijdse meubels en woonaccessoires voor binnen en buiten ontwikkeld.

Van triptrap naar Skagerak

Hoewel het bedrijf oorspronkelijk TripTrap heette, had het bedrijf altijd al sterke historische banden gehad met de stad Skagen in het noorden van Denemarken en met de omringende zee van Skagen. In 2005 kreeg het bedrijf een andere naam om hun maritieme waarden en tradities vast te leggen en de waarden van het merk in de naam weer te geven. De nieuwe naam weerspiegelt de zee die zo inspirerend is voor hun ontwerpen. Het leven aan zee was altijd al een grote bron van inspiratie geweest voor de ontwerpers van Trip Trap, en dat geldt ook voor de meubels van Skagerak. Functionele vormgeving, nauwkeurig handwerk, compromisloze materiaalkeuze en de eis dat alleen de hoogste kwaliteit volstaat - dat zijn de de deugden die de moderne productie van meubels en woonaccessoires in de Skagerak Collection vormgeven.

Skagerak - Milieuverantwoordelijk meubilair

Het bedrijf laat zich niet alleen inspireren door de natuur, maar werkt ook hard aan de bescherming van haar schoonheid. Skagerak is betrokken bij vele campagnes voor milieuverantwoordelijkheid en het besparen van hulpbronnen, en hun diepe Scandinavische verbondenheid met de natuur wordt weerspiegeld in hun prachtige woonaccessoires en designstukken.

Website van Skagerak


De belangrijkste ontwerpers