• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Veel mensen denken dat de traditionele rechthoekige eettafel de enige manier is om deze te gebruiken. Ronde eettafels hebben echter vele voordelen die ze tot een goede keuze maken voor elk huis.

Design eettafels in rond - hier is wat u erover moet weten:

1. De voordelen van ronde tafels
2. De verschillende materialen
3. De juiste maat vinden
4. De verschillende plaatsen om uw eettafel te gebruiken
5. De verschillende soorten ronde eettafels
6. Conclusie
7. FAQ

1. De voordelen van ronde eettafels

Aan ronde tafels kunnen meer mensen zitten dan aan rechthoekige tafels. Daarom zijn ze perfect voor grote gezinnen of bijeenkomsten. Ronde tafels scheppen een intiemere sfeer dan rechthoekige tafels.

DK10 Eettafel van Andersen Furniture

Ze zien er bijzonder elegant en uitnodigend uit voor het nuttigen van maaltijden of voor een gezellige afsluiting van de dag 's avonds. Ze hebben een positief effect op de communicatie, omdat je elke individuele persoon rechtstreeks kunt aankijken.

2. De verschillende materialen

Ronde tafels zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, glas, metaal of kunststof. Kies het materiaal dat het beste bij uw behoeften en woonstijl past

Driehoekige Been Eettafel en Bank van Hay

Ronde eettafels van hout

Hout is een populair materiaal als het gaat om ronde eettafels. Hij kan worden gebeitst of geverfd in om het even welke kleur, zodat u de perfecte tafel voor uw interieur kunt vinden. Hout is ook stevig en duurzaam, dus het zal vele jaren meegaan.

Ronde glazen eettafels

Glas is een mooie keuze voor een ronde eettafel. Het creëert een luchtig en licht gevoel in de kamer. Glas is echter kwetsbaarder dan andere materialen en kan gemakkelijker worden bekrast of gebroken.

Ronde metalen eettafels

Metalen ronde eettafels zijn gemaakt van stevige en duurzame materialen, zodat ze vele jaren meegaan. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u de perfecte tafel kunt vinden voor uw behoeften en huisstijl.

About A Chair AAC 22 met Loop Stand tafel in rond van Hay

Bovenal passen ze in de populaire en moderne industriële stijl.

3. Vind de juiste maat

Als u voor een ronde eettafel kiest, moet u eerst de ruimte in uw eetkamer opmeten. Er moet rond de tafel voldoende ruimte zijn voor de gasten om comfortabel te zitten en te lopen.

Om de juiste maat voor uw ronde tafel te vinden, meet u de ruimte in uw eetkamer op. Elke persoon heeft ongeveer 60 cm ruimte nodig om comfortabel te zitten.

De Hay - Copenhague CPH20 bistrotafel met stoelen

Zorg voor voldoende ruimte tot aan de muur, zodat u zonder problemen rond de ronde eettafel kunt lopen.

Uitschuifbare ronde eettafels

Een ronde eettafel is een goede keuze voor elk huis, maar wat als u meer ruimte nodig hebt om gasten te ontvangen? Dan komt een uitschuifbare ronde eettafel goed van pas. Deze tafels kunnen worden uitgebreid om plaats te bieden aan meer mensen, waardoor ze perfect zijn voor grote feesten. Ze creëren ook een intiemere sfeer dan rechthoekige tafels.

In Between Tabel SK11 & SK12 van & tradition

Dus als u op zoek bent naar een tafel waaraan meer mensen kunnen zitten, is een uitschuifbare ronde eettafel een goede keuze.

4. De verschillende gebruiksmogelijkheden van uw eettafel

Ronde eettafels zijn niet alleen voor de eetkamer. Ze kunnen in elke kamer van het huis worden gebruikt, bijvoorbeeld in de keuken, de woonkamer of zelfs de slaapkamer. Hier zijn enkele ideeën om uw ronde eettafel in verschillende kamers te gebruiken:

In de keuken: Als je een kleine keuken hebt, is een ronde eettafel een geweldige manier om ruimte te besparen. Het kan ook gebruikt worden als ontbijthoek of voor het bereiden van maaltijden.

Magi's - Tavolo XZ3, rond - sfeer

In de woonkamer: Een ronde eettafel is een geweldige manier om een intieme sfeer in uw woonkamer te creëren. Hij kan worden gebruikt voor koffie, thee of cocktails met vrienden.

In de slaapkamer: Een ronde eettafel is een geweldige manier om een romantische en intieme sfeer in de slaapkamer te creëren. Hij kan worden gebruikt voor ontbijt op bed, diners bij kaarslicht of zelfs als bureau.

5. De verschillende soorten ronde eettafels

Er zijn veel verschillende soorten ronde eettafels om uit te kiezen. Hier zijn enkele van de meest populaire:

Tafels met een voetstuk: Deze tafels hebben in het midden een enkele kolom die het tafelblad ondersteunt. Ze zijn ideaal voor kleine ruimtes omdat ze niet veel plaats innemen.

Flexibel in hoogte, breedte, kleur, materiaal en ontwerp

Draaitafels: Deze tafels hebben twee of meer draaibare schappen die kunnen worden gebruikt om voorwerpen op te bergen of als display. Ze zijn perfect voor kleine ruimtes, omdat ze kunnen worden gebruikt als salontafels en bijzettafels.

Eettafels met blad: Deze tafels hebben één of twee bladen die aan de tafel kunnen worden toegevoegd om meer ruimte te creëren. Ze zijn perfect voor grote gezinnen of bijeenkomsten.

6. Conclusie

Ronde eettafels zijn een goede keuze voor elk huis. Ze zijn perfect voor grote gezinnen of bijeenkomsten en creëren een intiemere sfeer dan rechthoekige tafels. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat u de perfecte tafel kunt vinden voor uw behoeften en huisstijl.

Epic Steel Eettafel van Gubi

Met een beetje planning, kunt u de perfecte ronde eettafel voor uw huis vinden.

FAQ

Wat zijn de verschillende soorten ronde eettafels?

Er zijn veel verschillende soorten ronde eettafels om uit te kiezen. Statafels, draaibare tafels en eettafels met bovenbladen zijn enkele van de meest populaire.

Wat zijn de verschillende gebruiksmogelijkheden van een ronde eettafel?

Ronde eettafels kunnen in elke kamer van het huis worden gebruikt, zoals de keuken, de woonkamer of zelfs de slaapkamer. Ze zijn ideaal voor grote gezinnen of bijeenkomsten en creëren een intiemere sfeer dan rechthoekige tafels.

Hoe kies ik de juiste maat van een ronde eettafel?

Om de juiste maat ronde eettafel te kiezen, moet u rekening houden met hoeveel ruimte u in huis hebt en hoeveel mensen u aan de tafel wilt zetten. U moet ook rekening houden met de stijl van uw huis en het type tafel dat het best bij uw behoeften past.

Wat zijn de voordelen van een ronde eettafel?

Ronde eettafels hebben vele voordelen die ze tot een goede keuze maken voor elk huis. Ze bieden plaats aan meer mensen dan rechthoekige tafels, creëren een intiemere sfeer en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en stijlen.

Hoe onderhoud ik mijn ronde eettafel?

Om uw ronde eettafel te onderhouden, moet u ze regelmatig afstoffen en onderzetters gebruiken om het oppervlak te beschermen tegen vlekken. U moet er ook voor zorgen dat u geen hete voorwerpen rechtstreeks op de tafel legt, aangezien dit het oppervlak kan beschadigen.