• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Rig-Tig van Stelton Easy keukenhulpjes Collectie

Kollektionsbanner - Rig-Tig - Easy Kitchen Aid - banner

De naam zegt het al: De Easy Collection van Rig-Tig by Stelton is een serie keukenhulpjes, die voor elke keuken de basisprincipes bevat. Eenvoudig, eenvoudig, eenvoudig, basic.

De Easy producten van Rig-Tig zijn hoogwaardige gebruiksvoorwerpen, die geen krassen in uw potten en pannen veroorzaken. Het resistente, witte eikenhout heeft een natuurlijk aansprekend oppervlak en zorgt voor een lange levensduur in de keuken.

Easy tools zijn gemaakt voor vele doeleinden en in verschillende maten, zodat u voor elke maaltijd die u bereidt een geschikt gereedschap bij de hand heeft. Natuurlijk vullen de enkele lepels, spatels, spatels, tangen, etc. elkaar niet alleen aan, maar ook alle andere producten uit de Rig-Tig Collectie.

De vrije combinatiemogelijkheden van alle Easy kookgereedschappen zijn te danken aan het eenvoudige, goed geproportioneerde design van Cecilie Manz en het uniforme gebruik van helder eikenhout, waardoor de keukengereedschappen van Rig-Tig van Stelton robuust en nobel zijn wat betreft hun aantrekkingskracht.


Designers