• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Druk op

Beste redacteuren, beste bloggers,

Welkom in de Connox persruimte. Wij steunen u graag bij uw werk.

In onze persmap vindt u alle informatie over Connox GmbH in één oogopslag. Met onze persberichten voorzien wij u van nieuws bij Connox, trends uit de wereld van de woninginrichting en actuele enquêteresultaten over het thema online winkelen. Schrijf u vandaag nog in op onze persdistributielijst en blijf op de hoogte. Wij bieden inspiratie in onze Connox Magazine .

Daarnaast ondersteunen wij u bij het onderzoeken en voorbereiden van onderwerpen op het gebied van wonen en design. Op verzoek zullen wij u voorzien van geschikt beeld- en tekstmateriaal over onze producten, merken en ontwerpers - voor redactioneel gebruik. Voel je vrij om contact met ons op te nemen op elk gewenst moment!


Perscontact

Stuur uw vraag naar: presse@connox.de

Wij behandelen alleen vragen van media en pers. Als u vragen heeft over een bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice .

Voor vragen over beelden, samenwerkingen enz. kunt u een e-mail sturen naar de respectieve contact .

Foto verzoeken
Stuur uw verzoek naar:
presse@connox.de

Product-PR & Print-samenwerkingen
Stuur uw verzoek naar:
presse@connox.de

Blog samenwerkingen
Mandy Wulf
blogs@connox.de

Vragen over assortiment & producten
Marlene Mertsch
backoffice@connox.de


Connox News & Trend onderwerpen via persbericht

Nieuws van het bedrijf, e-commerce onderwerpen, trends uit de wereld van home design en de resultaten van onze regelmatige klantenenquêtes over actuele onderwerpen: Als u geïnteresseerd bent, voegen wij u graag toe aan onze persdistributielijst .

En dit is hoe het werkt: Stuur ons een e-mail naar het adres presse@connox.de - met uw volledige contactgegevens en eventueel de onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent. Dank je wel.