• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Druk op

Beste redacteuren, beste bloggers,

Welkom in de persruimte van Connox. We ondersteunen je graag bij je werk.

In onze persmap vind je alle informatie over Connox GmbH in één oogopslag. Met onze persberichten geven we je nieuws van Connox, trends uit de wereld van het woondesign en actuele onderzoeksresultaten over het thema online winkelen. Schrijf je vandaag nog in op onze perslijst en blijf op de hoogte. Inspiratie vind je in ons Connox Magazine .

We ondersteunen je ook bij het onderzoeken en voorbereiden van onderwerpen op het gebied van wonen en design. Op verzoek kunnen we je voorzien van geschikt beeld- en tekstmateriaal over onze producten, merken en ontwerpers - voor redactioneel gebruik. Neem gerust contact met ons op!


Perscontact

Stuur uw vraag naar: presse@connox.de

Houd er rekening mee dat we alleen vragen van media en pers verwerken. Als je vragen hebt over een bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice.

Voor vragen over afbeeldingen, samenwerkingen etc. kunt u een e-mail sturen naar de betreffende contactpersoon.

Vragen over afbeeldingen
Stuur uw vraag naar:
presse@connox.de

& Product PR Print samenwerking
Stuur uw vraag naar
presse@connox.de

Influencer samenwerkingen
Andrea Janzen
blogs@connox.de

& Vragen over het assortiment
Marlene Mertsch
backoffice@connox.de


& Connox Nieuws Trendonderwerpen via persbericht

Nieuws van het bedrijf, e-commerce onderwerpen, trends uit de wereld van de woninginrichting en de resultaten van onze regelmatige klantenenquêtes over actuele onderwerpen: Als je geïnteresseerd bent, voegen we je graag toe aan onze persverzendlijst.

En zo werkt het: Stuur ons een e-mail naar presse@connox.de - met uw volledige contactgegevens en de onderwerpen waarin u geïnteresseerd bent. Hartelijk dank!