• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Lucie Kaas - Bordfolk

De ongeveer 6 cm hoge figuren van beukenhout zijn allemaal uitvoerig met de hand beschilderd en genieten in Scandinavië een cultstatus. De eierdopjes kunnen worden gereinigd met een vochtige doek.

Eierdopjes van beukenhout in zoete vormen

De Bordfolk eierdopjes van Lucie Kaas zijn echte klassiekers. Reeds in de jaren zestig en zeventig belandden deze knuffelfiguurtjes op de ontbijttafel en zijn sindsdien een blikvanger. De ongeveer 6 cm hoge figuren van beukenhout zijn allemaal uitvoerig met de hand beschilderd en genieten in Scandinavië een cultstatus.

Verschillende soorten

Of het nu een bruid en bruidegom zijn, een man in pak, uniform of een gevangene - de Bordfolk serie is een mengeling van originele ontwerpen en moderne toevoegingen, bijgewerkt met nieuwe patronen en kleuren. De eierdopjes zijn geschikt voor standaard kippeneieren en kunnen met een vochtige doek worden gereinigd.

Lucie Kaas

In tegenstelling tot veel andere labels in Scandinavië, die gericht zijn op minimalistische orde en duidelijke vormen, staat het bedrijf Lucie Kaas uit Denemarken voor het feit dat hun producten plezierig zijn en passen bij de stemming en inspiratie van de ontwerpers; geen starre regels en strikte kleurenpaletten.