• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Indoor Lounge meubilair: Comfortabel zitten in het huis

Lounge meubilair is niet alleen beschikbaar voor de tuin. Er is geschikt loungemeubilair voor de woonkamer of leeszaal, de ontspanningsruimte, de sauna of de wintertuin. Binnenmeubilair is vaak minder volumineus, maar ook zeer comfortabel en gezellig. Het voordeel van binnenmeubilair: U kunt weerbestendige kussens vergeten en gezellige bekleding gebruiken.

De Lounge Chair &Óttoman van Vitra voor de open haard verandert uw woonkamer in een nobele schoorsteenkamer. Er zijn slankere lounge stukken beschikbaar voor de serre, omdat de design stukken het licht niet mogen verdringen. Als u op zoek bent naar een comfortabele leesstoel, dan is Fritz Hansen de juiste optie voor u. Loungestoelen domineren het huis vanwege de ruimte. Maar het aanbod is zeer groot; alle variaties van het lounge meubilair voor binnen zijn fascinerend.

Loungemeubels voor gastronomie

Koele, comfortabele loungemeubels zijn trendy in de gastronomie, niet alleen in privékamers. Veel lounges, cafés en bars bieden hun gasten een bijzonder zitcomfort, met comfortabele flair en aantrekkelijke kamers. Lounge meubels moeten bestand zijn in restaurants omdat ze elke dag gebruikt worden. Het moet ook comfortabel, mooi gevormd en functioneel zijn. Talrijke bekende ontwerpers hebben zich geconcentreerd op het creëren van moderne vormen met een esthetisch design en geoptimaliseerd zitcomfort. Dit is de keuze die restaurants moeten maken: gereduceerde loungestoelen in subtiele kleuren of volumineuze groepen met kubusvormige stoelen en lage zithoogte. Het juiste licht in gastronomische ruimtes komt van de Lounge Variation Indoor van Moree - die ook als tafel kan worden gebruikt.

Outdoor Lounge meubels: Elegante ontspanning in de tuin

Terwijl klassieke tuinmeubelen vaak slechts dienen om even op te zitten, zijn loungemeubels gemaakt voor echt duurzaam comfort. Het maakt van het terras een tuinsalon en nodigt u uit om te vertoeven en te ontspannen. Daarom verspreidt het lounge meubilair een elegante sfeer - perfect geschikt voor cocktailparty's, comfortabele koffiebijeenkomsten met de beste vrienden, een ontspannende avond voor twee of rustige uren met een geweldig boek. Hoe u uw tuin inricht is aan u: loungemeubilair is verkrijgbaar in vele maten en vormen.

Geweldige selectie: een tuinlounge beschikbaar in vele variaties

Lounge meubels zijn niet duidelijk gemaakt voor binnen of buiten - er is geen bepaalde inrichtingscategorie. Rustiek, nobel of speels, gemaakt van hout, metaal of kokosnoot - gemaakt voor de meest uiteenlopende designeisen. Het moderne tuinmeubilair past zich aan de eisen van natuurvrienden aan en zorgt, afhankelijk van uw wensen, voor een straatcafé, café of wellnesssfeer - een zegen voor moderne bank aardappelen!

Verschillende modules zoals het middelste element en het randelement maken het mogelijk om tuinlounges te vormen volgens de individuele eisen van uw eigen tuin of terras. Kubieke, niet te diepe meubels zijn geschikt voor kleine tuintafels, terwijl ronde vormen wat meer ruimte nodig hebben, maar ze zorgen voor een luchtig gevoel. Naast lounge fauteuils en sofa's zijn er ook uitzonderlijke ligstoelen en bedden beschikbaar. Iets heel bijzonders is de Bonsai Swing Chair van Cacoon - ook verkrijgbaar als Double Swing Chair.

De juiste kussens voor buitenloungemeubilair

De keuze van het juiste materiaal is belangrijk bij de planning van uw outdoor lounge. De loungestoelen moeten gemaakt zijn van weerbestendige en ongevoelige materialen. De Coco Lounge Chair van Skagerak is bijvoorbeeld gemaakt van Sunloom, een weerbestendig gaas waardoor de stoel zonder problemen buiten gebruikt kan worden. Om een comfortabele tuinsalon te krijgen kun je nauwelijks zonder kussens. Maar het omvat het dragen van de kussens binnen en buiten het huis elke dag. Als u dit soort werk wilt vermijden, raden wij u waterdichte kussens voor loungemeubilair aan. Textielovertrekken en kunstleder geschikt voor buiten zijn weerbestendig.

Lounge meubilair voor het Balkon

Een tuinsalon hoeft geen groot loungebed of grote loungesalon in de tuin te hebben. Met de juiste meubels kan het balkon ook zonder moeite worden omgetoverd tot een kleine lounge. Een kleine comfortabele fauteuil zoals de Leaf Lounge Chair van arper nodigt u uit om te ontspannen. Een kleine, platte tafel is een subtiele opbergruimte en sommige lantaarns completeren de perfecte ontspanningssfeer.

Lounge meubels in de Interior Design Shop - Uw voordelen in een oogopslag

In de Connox interieurwinkel vindt u een groot assortiment lounge meubelen - buiten en binnen - in de Connox interieurwinkel. Laat u inspireren door de grote selectie van hoogwaardige designmeubelen en creëer uw eigen privé lounge!