• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Logboekmanden

Gerelateerde categorieën: Opbergmanden, Houtopslag

Houten manden geven uw huis of kelder op het eerste gezicht een bijzonder gezellige indruk. En het zijn meer dan eenvoudige opslagcontainers voor hout. Misschien bent u op zoek naar een bijzonder mooie houten mand om hout te stapelen voor de open haard in uw appartement. Of misschien heeft u een metalen brandhoutmand nodig die in de kelder kan worden bewaard en veel gewicht kan dragen. In onze winkel vindt u zeker het juiste houtmandje dat bij uw wensen en ideeën past.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Meer dan opslag: Uw eigen logboekmand

U heeft besloten om uw huis bij sommige gelegenheden te verwarmen met hout. Natuurlijk heb je het milieuaspect in gedachten. Maar afgezien van alle ecologische aspecten moet een brandhoutmand ook passen bij uw interieur. Het moet overeenkomen met de ruimte en passen bij de stijl en de kleur van uw meubels. Misschien wilt u ook een opvallende blikvanger als highlight voor een van uw kamers. Misschien heeft u een houten mand met vilten voet nodig, zodat de vloer beschermd is. Bekijk de ontwerpen van Baest of Radius Design. Of anders is de Woodtower van Raumgestalt de perfecte optie voor u, die harmonieus in uw huisconcept past. In ieder geval kunt u met een decoratieve houten mand een interessant design in uw huis brengen en functionaliteit en uitstraling perfect combineren.

Perfecte opslag voor elk soort hout

Natuurlijk hoeft een brandhoutmand niet noodzakelijkerwijs in uw woonruimte te worden bewaard. Misschien geeft u de voorkeur aan een stevige openhaardkorf voor uw houtblokken die u in de kelder of buiten kunt bewaren. Ook voor dit doel vindt u veel verschillende ontwerpen die optimale opbergruimte bieden. Elke houten mand heeft natuurlijk een zeer hoge kwaliteit en is gemaakt met de beste afwerking, zodat u hem kunt gebruiken bij wisselende temperaturen of hoge luchtvochtigheid. Zo is elke korf universeel inzetbaar en geschikt voor langdurige opslag van houtbenodigdheden. Bekijk ons assortiment en ontdek uw persoonlijke favorieten voor de kelder, tuin of zolder. Zoek naar iets dat voldoende ruimte biedt voor uw brandhout en er ook nog eens goed uitziet. Ook kunt u bijpassende haardaccessoires vinden en genieten van het proces van het maken van vuur in een open haard met al zijn facetten.

Logmanden in de Interior Design Shop - Uw voordelen in een oogopslag