• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Hoe vindt u de ideale schaal voor uw huis

  1. Schalen - slimme oplossing voor elke kamer
  2. Kommen passend bij uw interieurstijl

1. Kommen - slimme oplossing voor elke kamer

Zij vergezellen ons in ons dagelijks leven: schalen in een grote verscheidenheid van kleuren en vormen. Onze dag begint meestal met een kom - de muesli kom. Of het nu een klassieke Bircher muesli is of een extravagante Acai Bowl. Met de juiste kom is het ontbijt al vakkundig in scène gezet. Maar niet alleen de muesli vindt hier zijn plaats. Kleinere kommen, vaak als set, zijn uitstekend om te serveren. Tomaten, kaasblokjes, crackers en dergelijke kunnen optimaal aan de gasten worden gepresenteerd en vormen een samenhangend totaalbeeld .

Maar kommen staan in sommige huizen niet alleen op de eettafel. Ze zijn net zo populair als een decoratief element . In de gang worden kommen vaak gebruikt als een soort plank voor sleutels, brieven en soortgelijke alledaagse voorwerpen. Een decoratief element dat de vaak kleine ruimte met stijl opwaardeert en tegelijkertijd een praktisch nut heeft en voor orde zorgt.

Het is ook te vinden in de badkamer . Als plank voor zeep of kwasten of zelfs met een deksel om al uw spullen bij elkaar te houden. Hetzelfde geldt voor de office : bakjes kunnen ook gebruikt worden om kleine items zoals paperclips, pennen of kleefbriefjes bij elkaar te houden.

Dus als we het over kommen hebben, hebben we het zeker niet alleen over de kom met cornflakes bij het ontbijt. Wat voor dit doel is gekocht, kan naar behoefte voor andere doeleinden worden gebruikt. Probeer het gewoon eens!

2. Kommen die passen bij uw interieurstijl

Welke schaal past het best bij uw interieurstijl? Kleuren, materialen en patronen zijn net zo gevarieerd als onze smaak. Laat u niet afleiden bij het kiezen van de ideale kom. Vaak is een stijlbreuk net zo goed een blikvanger.

Grand Cru porselein van Rosendahl

Porseleinen kommen zijn zeker de meest voorkomende onder de kommen in de keuken. En niet zonder reden. Aan de ene kant is porselein gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Aan de andere kant slaat porselein de warmte optimaal op, waardoor uw eten ook langer warm blijft.

Kuru glazen schaal 130 x 60 mm van Iittala in grijs

Glazen schalen zijn bij de meeste mensen bekend als ze aan decoratieve schalen denken. Samen met kommen van metaal behoren beide materialen tot de modernere types van kommen en passen ze dus perfect in moderne en minimalistische woningen.

Maar wees voorzichtig! Glazen schalen in het bijzonder kunnen ook patronen en kleuren hebben. Afhankelijk van de gebruikte kleur en het patroon zien ze er niet meer zo modern en strak uit als de versies in doorzichtig glas. Maar vooral met de vintage en landhuisstijl passen deze schalen er weer perfect bij.

Hammershøi Poppy van Kähler Design

Vooral in de landhuisstijl kunnen de bestaande natuurlijke materialen goed worden aangevuld met kleuren als beige, blauw en groen . Ook schalen met bloemmotieven staan weer op de voorgrond en zijn een echte blikvanger op de eettafel.

De keuze aan schalen is bijna eindeloos. Afgestemd op uw inrichtingsstijl en uw plannen vindt ook u wat u zoekt en hebt u binnenkort een nieuw sieraad in huis waar uw gasten jaloers op zullen zijn.