Kleine kritiek - Week-Einde

Kleine kritiek - Week-Einde
Filter 

Kleuren  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Tuinmeubilair van aluminium
De Week-End serie van Petite Friture bevat stijlvolle meubels voor buitengebruik. In de tuin, geplaatst op het terras of op het balkon, ziet het meubilair er modern uit, zowel alleen als in groepsverband. Week-end is ontworpen door Studio Brichetziegler, dat bekend staat om zijn esthetische en functionele ontwerpen.

"De Week-End collectie is een compleet assortiment buitenmeubilair. De ovale en ronde vorm van de rugleuningen maakt ze tot een grafisch statement. De impact van de horizontale en verticale lamellen, dus vergelijkbaar met strepen, benadrukt de volle en lege ruimtes en bevestigt de identiteit van de collectie. Studio Brichetziegler

Van tafels, stoelen, banken en fauteuils kan een comfortabele zithoek worden gecreëerd voor gezellige barbecue-avonden of om urenlang te ontspannen in de zon. De heldere lijnen en de lattenstructuur zijn kenmerkend voor de serie, terwijl de horizontaal en verticaal geplaatste latten het meubilair een grafische uitdrukking geven. Bovendien heeft de constructie het voordeel dat regenwater snel door de openingen kan wegvloeien, waardoor er zich geen onaangename plassen kunnen vormen.

De Week-End serie is gemaakt van aluminium en is weerbestendig.