• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Petite Friture - Week-End

Petite Friture - Week-End

Aluminium tuinmeubelen

De Week-End serie van Petite Friture omvat stijlvolle meubels voor de buitenruimte. Geplaatst in de tuin, op het terras of op het balkon, de meubels zetten moderne accenten individueel en in combinatie. Ontworpen door Week-End van Studio BrichetZiegler, die bekend staat om zijn esthetisch waardevolle en tegelijkertijd functionele ontwerpen.

"De Week-End collectie is een compleet assortiment buitenmeubelen. De ovale en ronde vorm van de rugleuningen maken er een grafisch statement van. Het effect van de horizontale en verticale strepen, die op strepen lijken, benadrukt de vaste en lege oppervlakken van de meubelen en bepaalt zo de kenmerken van de collectie." Studio Brichetziegler

Met tafels, stoelen, banken en fauteuils kan een comfortabele zithoek worden gecreëerd, die uitnodigt tot gezellige barbecue-avonden en ontspannende uren in de zon. Kenmerkend voor de serie zijn de duidelijke lijnen en de lamelachtige structuur. Het geeft het meubel een grafische expressie, die ontstaat door horizontaal en verticaal geplaatste latten. Tegelijkertijd biedt de structuur het voordeel dat regenwater snel door de groeven kan weglopen en geen vervelende plassen achterlaat.

Gemaakt van aluminium, de Week-End serie is ook bestand tegen alle weersomstandigheden, zodat regen en sneeuw er geen vat op kunnen krijgen.