Jenaer Glas - Cucina Collectie

Jenaer Glas - Cucina Collectie - banner


Cucina van Jenaer Glas - Beleef het koken met welgevormde en praktische glazen schotels

Geniet van verfijnde maaltijden in de oven met vrienden en familie - daar is de Cucina Collectie van Jenaer Glas voor gemaakt. De fabrikant concentreerde zich op de dagelijkse uitdagingen van het koken en bracht een glascollectie op de markt, die de oorspronkelijke manier van bereiden en serveren van maaltijden herinterpreteert.

Ronde, rechthoekige en vierkante vormen voor ovenschotels of quiches - voor grote en kleine porties - nodigen uit tot het koken en bakken van uw favoriete maaltijden: pastabak, zeevruchtenmaaltijden of zoete gerechten. Speciaal glas verhoogt de hitte- en vorstbestendigheid voor meerdere gebruiksmogelijkheden.

Ovensbestendige glazen schalen - bakken, serveren, bewaren en opnieuw opwarmen

De ovenvaste gerechten uit de Cucina Collectie maken het mogelijk om maaltijden in de oven te bereiden en daarna direct op tafel te serveren - zonder dat u de bak hoeft te verwisselen. Omdat een hoge functionaliteit gepaard gaat met een stijlvol design - Het extra deksel sluit de rest van het voedsel veilig af om het in de koelkast te bewaren. Het geïntegreerde ventiel maakt het deksel ook bruikbaar in de magnetron. Het ventiel mag alleen worden geopend voordat de maaltijd wordt opgewarmd. Verse producten die geconserveerd moeten worden, kunnen ook worden bewaard in de glazen schalen van de Cucina Collectie. Het speciale glas van de Jenaer Glas producten is probleemloos bestand tegen de temperaturen van vriezers. Vermijd alleen harde temperatuurveranderingen - zoals van de oven in de vriezer zonder te wachten tot de temperatuur een beetje is genormaliseerd.

De bak- en serveerschotel - de ovenschotel met bijgeleverde taartplaat

Een echte multitalent is de bak- en serveerschotel uit drie delen. Zoete maaltijden zoals taarten en taarten worden direct op de hittebestendige glasplaat gebakken. Neem de taartring eraf en daar heb je in plaats daarvan een stijlvolle taartplaat of een eenvoudige glazen plaat voor de bakring - en je herkent de echte bakfunctie van de plaat niet meer nadat deze uit de oven is gekomen om te worden geserveerd. De edele taartplaat van glas is een aangenaam kader voor uw gebakken maaltijd en siert elke salontafel. Zo vermijdt u risicovolle wisselingen van borden: u presenteert uw gasten een perfect ongedeerde taart of cake.

Wilt u uw taart vervoeren? Ze leggen de praktische afdekkap op de taart en bevestigen deze op de glasplaat. De geïntegreerde handgreep maakt het gemakkelijk te dragen. Dit is perfect aangepast aan koffie-uren buiten of evenementen waarvoor u bent uitgenodigd.

Jenaer Glas - wereldwijd bekend om zijn hoogwaardige huishoudproducten

De Cucina Collectie verbindt traditionele waarden met een moderne levensstijl - iets wat kenmerkend is voor de producten van Jenaer Glas. Het merk Zwiesel Kristallglas AG is een van de grote Duitse traditionele merken en staat wereldwijd voor hoogwaardige huishoudelijke producten, omdat het de belichaming is van hittebestendig glas. De Cucina collectie is slechts één van de ontelbare tijdloos mooie productoplossingen voor de meest voorkomende kookuren in het gezinsleven.

Ontdek de zeer functionele en stijlvolle glazen schalen uit de Cucina Collectie van Jenaer Glas in de woonwinkel. Onze klantenservice beantwoordt graag al uw vragen.