• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Hooi - Palissade Collectie

Groepsimago van de Palissade collectie van Hay Elegant tuinmeubilair dat uw buitenruimte transformeert en functionele en esthetische aspecten combineert.

Outdoor collectie van Erwan & Ronan Bouroullec

De gebroeders Ronan &Erwan Bouroullec ontwierpen in twee jaar tijd een collectie buitenmeubelen die esthetische en functionele kwaliteiten perfect combineert. Het meubilair is robuust en bestand tegen wind en storm, gemaakt van gepoedercoate stalen buizen.

"Het ontwerpen van de gehele collectie was een behoorlijk lang proces. Het moet niet alleen een mijmering zijn, maar ook een evenwichtig resultaat. Ik denk dat elk onderdeel zijn eigen sterke karakter heeft. Ontwerpers Ronan Bouroullec

13 meubels voor buitengebruik

De collectie bestaat uit een tafel, een loungestoel en een kruk en meer meubilair voor een mooie uitrusting van uw buitenruimte. Of het nu gaat om een kleine kruk voor op het balkon of een grote tafel voor gezellige barbecue-avonden, de collectie bestaat uit in totaal dertien verschillende meubels.

Alle stukken hebben een oppervlak van stalen buizen, waardoor een groefachtige vorm ontstaat. Het functionele aspect hiervan: Als het regent, kan het water gemakkelijk weglopen en verzamelt het zich niet in een plas.

De structuur van de buizen ziet er esthetisch uit door er licht doorheen te laten schijnen, het is luchtig en gewichtloos en dit zorgt voor een zorgeloos uiterlijk. Het ontwerp past daarom uitstekend in elke buitenruimte.


Designers