Hooi - Over een tafel

De talloze combinaties van de About A Table serie en de bijbehorende Hay stoelen maken het mogelijk om de eetruimte op een harmonieuze manier individueel in te richten.


Hooi AAT: Veelzijdige tabellen

De About a Hay serie is een van de meest uiteenlopende collecties van de Deense fabrikant. In het begin was er een stoel, en vanaf dat moment werd de serie verder uitgebreid. About A Table is ontworpen door Hee Welling en bestaat uit een serie tafels die in geen geval onderdoen voor de originele stoelen.

De frames van de About A Table collectie zijn gebaseerd op het draaiframe dat zich vertakt in vier poten van de About A Chair collectie. Door het eenvoudige maar onafhankelijke ontwerp hebben de tafels een rustgevend effect en lijken ze op geen enkele manier opdringerig. De tafels zijn zowel geschikt voor privéruimtes als voor publiek gebruik.

Het zacht gevormde frame met vernauwende pootjes geven de Hay's AAT-tafels een lichte en delicate uitstraling. Deze visuele elegantie zorgt ervoor dat de About A Table tafels zelfs in kleinere ruimtes niet imposant zijn.

De talloze combinaties van de About A Table serie en de bijbehorende Hay stoelen maken het mogelijk om elke ruimte op een harmonieuze manier individueel in te richten.


Designers