• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Vloerkleden geven elke kamer een gezellige sfeer en zetten accenten. De tapijten van het Deense designmerk Hay overtuigen door hun veelzijdige kleurenpalet. Ze werden ontworpen door gerenommeerde ontwerpers zoals Julie Richoz of Scholten en Baijings. Naast de verschillende kleurverlopen zijn er ook grafische patronen en streepdessins. De tapijten van Hay kunnen perfect met elkaar gecombineerd worden en een individuele kamerinrichting creëren. De tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Er is voor elk wat wils.

Vloerkleden van Hay - zo vindt u de juiste:
1. Ontwerper van Hay tapijten
2. Kleuren van Hay tapijten
3. Patronen van Hay tapijten
4. Welke maat is de juiste?
5. Welke vorm moet het Hay kleed hebben?
6. Hoe vind je het juiste Hay tapijt
7. Conclusie
8. FAQ

1. Ontwerper van Hay tapijten?

Julie Richoz

Julie Richoz is een Zwitserse ontwerpster die sinds 2016 samenwerkt met Hay. Zij is bekend om haar minimalistische ontwerpen en haar gebruik van kleur.

Bias Tapijt, groep van Hay .

Scholten en Baijings

Scholten en Baijings zijn een Nederlands ontwerpduo dat sinds 2000 samenwerkt. Zij staan bekend om hun minimalistische ontwerpen en gebruik van kleur. Tot hun bekendste projecten behoren het interieurontwerp van het Rijksmuseum in Amsterdam en het Mandarin Oriental Hotel in Hong Kong.

2. Tapijtkleuren Hay

Hay tapijten zijn er in een verscheidenheid van kleuren. Het anders nogal sobere en minimalistische kleurenpalet van Hay werd aangevuld met vrolijke, felle kleuren. U kunt kiezen tussen verschillende kleurverlopen, bv. van licht naar donker of van donker naar licht.

Peas Tapijt 200 x 300 cm van Hay in zacht grijs

3. Patronen van Hay tapijten

De patronen van Hay tapijten zijn veelzijdig. Van klassieke tapijten zonder patronen, over gestreepte tapijten en tapijten met stippen, tot tapijten met abstracte patronen. Er is voor elk wat wils. U kunt ook tapijten vinden met bloemmotieven of andere patronen die geïnspireerd zijn door de natuur.

4. Wat is de juiste maat?

De grootte van het tapijt hangt af van de grootte van de kamer en de meubels die erin staan. Als u wilt dat het vloerkleed het centrale punt is, moet u een groter formaat kiezen.

Als het tapijt als accent moet dienen, is een kleiner formaat voldoende. Hay tapijten in 200 x 300 cm en 140 x 200 cm zijn bijzonder populair.

5. Welke vorm moet het Hay kleed hebben?

De vorm van het tapijt hangt af van de vorm van de kamer en de meubels die erin staan. Als u veel rechte lijnen hebt, kunt u kiezen voor een rond of ovaal tapijt om het totaalbeeld te verzachten. Als je veel gebogen en organische vormen in een kamer hebt, ga dan voor een vierkant of rechthoekig tapijt. Hay heeft voor elk wat wils in zijn assortiment.

6. Hoe vind je het juiste Hay tapijt

Om het juiste Hay tapijt te vinden, moet u eerst nagaan welke grootte en vorm u nodig hebt. Dan kunt u kiezen tussen verschillende kleuren, kleurverlopen en patronen. Er is voor elk wat wils.

Bias Tapijt, cappuccino van Hay .

7. Conclusie

Hay tapijten zijn de perfecte manier om elke kamer een gezellige sfeer te geven. De tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, zodat u het perfecte tapijt voor uw huis kunt vinden. Ze zijn ook verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren, van klassieke, subtiele kleuren tot felle en vrolijke kleuren. U kunt ook kiezen uit verschillende patronen, van gestreept tot gestippeld tot gebloemd. Er is voor elk wat wils. Hay tapijten zijn ook gemakkelijk te reinigen en gemaakt van hoogwaardige materialen. Wacht dus niet langer en bestel uw Hay tapijt vandaag nog!

FAQ

Wat is het verschil tussen een Hay tapijt en een gewoon tapijt?

Het belangrijkste verschil tussen een Hay-tapijt en een gewoon tapijt is het ontwerp. Hay tapijten zijn ontworpen door gerenommeerde ontwerpers zoals Julie Richoz en Scholten en Baijings. Zij zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van maten, vormen, kleuren en patronen. Hay tapijten zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn gemakkelijk te reinigen.

Hoe kan ik een Hay tapijt reinigen?

U kunt een Hay-tapijt gemakkelijk schoonmaken met een stofzuiger. Als het tapijt erg vuil is, kunt u het ook reinigen met een mild schoonmaakmiddel.

Waar kan ik een Hay tapijt kopen?

U kunt Hay tapijten online kopen bij Connox. Hay tapijten zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van maten, vormen, kleuren en patronen. U kunt het perfecte tapijt voor uw huis vinden.