• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

De manden van de Deense fabrikant Hay zijn praktische, kleurrijke en vooral functionele manden voor de perfecte orde in huis. Hay slaagt erin de stijl van de jaren '50 en '60 op een eigentijdse en moderne manier door te voeren, zodat er voor elk huishouden een geschikte mand is. Bovendien worden zij gekenmerkt door hun milieubewuste materialen en flexibele gebruiksmogelijkheden.

Wat je moet weten over hooimanden:

1. Wat voor soort manden zijn er van Hay?
2. Wat is er zo speciaal aan hooimanden?
3. Conclusie
4. FAQ

1. Wat voor soort manden zijn er van Hay?

Hay biedt een verscheidenheid aan manden in verschillende kleuren, vormen, maten en materialen. De klassieker is ongetwijfeld de Hay Colour Crate mand, gemaakt van gerecycleerd polypropyleen.

Colour Crate Mandje S recycled van Hay in de kleur dusty rose

Het is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, kleuren en maten. Of het nu gaat om een pastelkleurig klein mandje of een kleurrijke, opzichtige grote mand, er is voor elk gebruik wat wils. U kunt van alles in de manden bewaren, van fruit tot tijdschriften of kleding.
Hay heeft nog veel meer manden in zijn assortiment, zoals de Kralen opbergmanden van vilt. Met deze manden kunt u een echte blikvanger in uw huis creëren.

Bead Opbergmand met hengsels, Ø 40 x H 27 cm, blauw streepje van Hay.

2. Wat is er zo speciaal aan hooimanden?

Het bijzondere aan Hooimanden is dat ze in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar zijn. Of het nu felle of bleke kleuren zijn, iedereen zal de juiste mand voor zijn huis vinden. De Colour Crate manden zijn ook gemaakt van 100% milieubewust en duurzaam materiaal, gerecycled polypropyleen. Bovendien zijn de manden veelzijdig dankzij hun stapelbare en opvouwbare functie. De manden zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat voor elk doel de juiste mand kan worden gebruikt en een geweldige opbergmogelijkheid biedt. De manden zijn ook ontworpen met ventilatie, zodat ze ook in de keuken kunnen worden gebruikt voor fruit en voedsel.

Colour Crate Mand van Hay

Ze zijn een echte blikvanger, vooral wanneer je de verschillende kleuren combineert en de dozen stapelt.
Dankzij de twee handvatten zijn de manden perfect voor het opbergen, bewaren en vervoeren van diverse dingen en blijken zij dus een echt allround talent te zijn.

3. Conclusie

Hay heeft met zijn opbergmanden een geweldig alternatief gecreëerd voor andere normale manden. Ze zijn milieubewust, kleurrijk en stralen een stijlvol karakter uit, zodat ze in geen enkel huishouden mogen ontbreken.

Colour Crate Mand van Hay

4. FAQ

Waar kan ik de hooimanden voor gebruiken?

De manden kunnen voor vele doeleinden dienen, of het nu gaat om het bewaren van voedsel in de keuken, het opbergen van kleding of boeken. Door hun handige vorm passen ze goed in elke kamer.

Zijn de Hay Colour Crate manden stapelbaar?

Ja, ze zijn stapelbaar en dus zeer praktisch en flexibel.

Zijn de manden ook geschikt voor de kinderkamer?

Ja, door hun kleurrijk design zijn ze ideaal om het speelgoed van uw kinderen in op te bergen en geven ze de kinderkamer een geweldig karakter.