• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Kaarsen van het designermerk Hay voldoen aan elke smaak. Hooikaarsen zijn er in veel verschillende kleuren, maten en vormen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een lange brandduur. Hooi kaarsen zijn de perfecte manier om een speciale sfeer toe te voegen aan elke kamer.

Kaarsen van Hay - alles wat u moet weten:

1. Welke soorten hooikaarsen zijn er?
2. Welke kleuren zijn er?
3. Hoe groot zijn de Hay kaarsen?
4. Conclusie
5. FAQ

1. Welke soorten hooikaarsen zijn er?

Hay heeft verschillende soorten kaarsen. Er zijn de klassieke staafkaarsen, maar we hebben ook de trendy spiraalvormige staafkaarsen in ons assortiment. Maar u kunt ook de pilaarkaars kopen, die de vorm heeft van een zuil, en een blok geurkaars.

Rietjes, drinkglazen en kandelaars van Hay op de kersttafel

2. Welke kleuren zijn beschikbaar?

Kaarsen van Hay zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en passen bij elke interieurstijl. Of het nu gaat om ingetogen kleuren als crème en perzik of opvallende kleuren als groen en lavendel. Maar Hay heeft niet alleen enkelkleurige kaarsen. De gestreepte kaarsen van Hay zijn absoluut trendy op dit moment.

3. Hoe groot zijn Hay kaarsen?

De klassieke stokkaarsen hebben een hoogte van 24 cm en een diameter van 2,2 cm. De spiraalvormige staafkaarsen zijn verkrijgbaar in 20 cm en 29 cm hoogte. De diameter is 2,4 cm. De pijler kaars heeft een hoogte van 10 cm en een diameter van 7 cm. Hay biedt ook blokkaarsen die perfect zijn om mee te geuren. Zij hebben een hoogte van 8,5 cm en een diameter van 10 cm.

Woonkamer, Blogger Afbeelding Viktoria

4. Conclusie

Hooi kaarsen zijn de perfecte manier om een speciale sfeer toe te voegen aan elke kamer. Het Deense designmerk Hay laat het Deense meubeldesign van de jaren 50 en 60 herleven. In plaats van de oude meesters te kopiëren, brengen zij het werk in een moderne context. Hooikaarsen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een lange brandtijd.

FAQ

Zijn Hay kaarsen er in verschillende maten?

Ja, hooikaarsen zijn er in veel verschillende maten en vormen.

Waar is de Hay pilaarkaars van gemaakt?

De Hay-pilaarkaars is gemaakt van hoogwaardige was en heeft een lange brandtijd.

Zijn Hay kaarsen verkrijgbaar in verschillende kleuren?

Ja, Hay kaarsen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Hoe wordt de hooiblokkaars gebruikt?

Hooiblokkaarsen zijn heerlijk om mee te geuren en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.