• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

De brillen van het Deense bedrijf Hay implementeren de stijlvolle tijd van de jaren 50 en 60 op een eigentijdse en moderne manier. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maten en kleuren, zodat ze in elk huishouden goed passen. De Scandinavische fabrikant biedt bijpassende keukenartikelen, meubels en accessoires voor de Hay-glazen.

Ontdek samen met ons de wereld van de Hay-brillen en de stijlvolle mix van moderniteit en de jaren '50 en '60.

Wij tonen u de veelzijdige wereld van Hay Glasses

1. Geschiedenis en filosofie van Hay
2 .Hooiglazen en hun talrijke combinatiemogelijkheden
3. Conclusie
4. FAQ

1. De geschiedenis en filosofie van Hay

Het Deense bedrijf Hay is opgericht in 2002 en kenmerkt zich door een nieuwe, moderne interpretatie van de jaren '50 en '60. Bij Hay worden de oude meesters niet gekopieerd, hier ontwikkelen jonge, internationale en aankomende ontwerpers de nieuwe producten en geven het gevarieerde assortiment van Hay een speciaal, Scandinavisch karakter.
Hay produceert functionele voorwerpen voor dagelijks gebruik met bijzonder stijlvolle elementen. Zo kan ook de filosofie van het Deense bedrijf worden afgeleid: Functionaliteit moet elk product domineren, ook de Hay-bril. Bovendien wil Hay met zijn assortiment een groot publiek bereiken.

De Tint wijnglazen van Hay

Ga met ons mee op de reis van de prachtige, kleurrijke Hay-glazen en hun mogelijke combinaties.

2. Hooiglazen en hun vele combinatiemogelijkheden

Of het nu gaat om een drinkglas of een wijnglas, Hay heeft voor elk huis het juiste glas ontworpen.
De glazen van Hay zijn leuk voor in uw eigen huis of ook perfect als cadeau. Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende variaties, maten en kleuren. Van het klassieke transparante drinkglas tot het kleurrijke, heldere drink- of wijnglas.

De Sip drinkrietjes en Tint drinkglazen van Hay

Door de vele variaties zijn de Hay glazen ideaal te combineren in elk huis. Hay heeft nog veel meer keukengerei ontworpen, maar ook accessoires en meubels. Door de moderne en stijlvolle uitvoering van de Deense fabrikant kunnen de Hay-glazen natuurlijk ook individueel met andere productassortimenten worden gecombineerd, zodat ze altijd een vrolijk karakter uitstralen.

Taverne Drinkglazen van Hay

3. Conclusie

Hay geeft stilistisch invulling aan de behoeften van het moderne leven met een mix van de jaren '50 en '60 op een kleurrijke, maar ook eenvoudige en elegante manier. De glazen en productseries van de Deense fabrikant mogen dan ook in geen enkel huishouden ontbreken en geven een vrolijke uitstraling aan elk huis.

4. FAQ

Zijn er verschillende versies van de Hay-bril?

Ja, er zijn veel verschillende variaties van de Hay-bril, zodat ze perfect met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Wat voor brillen zijn er van Hay?

Er zijn drinkglazen in verschillende maten, wijnglazen, bekers, bewaarglazen en karaffen.

Welk glas is het meest geschikt?

In principe zijn de glazen geschikt voor verschillende doeleinden. De verscheidenheid aan kleuren betekent dat er voor elke keuken en kleurenschema een passend glas is.