• Gratis verzending vanaf 99 €
 • 24.000 producten op voorraad
 • 30 dagen retourrecht

Nieuwsbrief

Met onze Connox nieuwsbrief ontvangt u regelmatig de laatste updates uit de wereld van woninginrichting, speciale aanbiedingen en andere exclusieve voordelen. Stel onderwerpen samen en ontvang alleen de nieuwsbrieven die u interesseren.

Inschrijven

Als u nog geen klant bij ons bent, voer dan uw geldige e-mailadres in het betreffende veld in en u bent klaar! Na enkele seconden ontvangt u een bevestigingsmail, door op de link te klikken bevestigt u de regelmatige ontvangst van nieuwsbrieven.

Als u al klant bent en u ook wilt abonneren op onze nieuwsbrief of u na afmelding opnieuw wilt aanmelden voor de nieuwsbrief, kunt u dit doen in de klantenzone. Log daarvoor in op uw klantenaccount met uw gebruikersgegevens. Onder het item "Nieuwsbrief" kunt u zien of u zich heeft uitgeschreven of ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Om u aan te melden, klikt u op "Aanmelden voor de nieuwsbrief". Binnen een half uur ontvangt u een bevestiging per e-mail. Nu wordt u regelmatig op de hoogte gehouden.

Registreer nu

Onze nieuwsbrief

Er zijn verschillende nieuwsbrieven bij Connox, waar u zich allemaal op kunt abonneren, afzonderlijk of in combinatie:

 • Met onze themanieuwsbrieven ontvangt u alle trends en nieuwtjes uit de wereld van de woninginrichting, alsook boeiende gidsen met deskundige tips voor uw woning.
 • Met de Connox Deals nieuwsbrief, ontvang je elke week de nieuwste Connox Deals direct in je inbox.
 • Met de noviteiten nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte en wordt u wekelijks geïnformeerd over de nieuwste producten en fabrikanten.
 • In de verjaardagsnieuwsbrief ontvangt u van ons een speciale verrassing voor uw verjaardag.
 • Met de nieuwsbrief met aanbiedingen mist u geen enkele kortingsactie, prijsvraag of tegoedbon meer!
 • De adventskalender nieuwsbrief geeft u dagelijks updates over de actuele deur van onze adventskalender in december.
Uw voordelen als abonnee
 • Met onze nieuwsbrief ontvangt u regelmatig exclusieve aanbiedingen zoals kortingsacties, gratis artikelen of waardebonnen.
 • U hoort als eerste over nieuwe ontwerpen en krijgt interieurtips van onze inrichtingsdeskundigen.
 • Wij zullen u op de hoogte houden van aantrekkelijke wedstrijden en de laatste woontrends.
 • U kunt zich zonder enig risico abonneren op de Connox nieuwsbrief. Wij verbinden ons er jegens u toe uw gegevens niet aan derden door te geven (zie thema gegevensbescherming). Uiteraard kunt u zich te allen tijde kosteloos afmelden voor de nieuwsbrief.
Uitschrijven

Aan het einde van elke nieuwsbrief vindt u een link om u uit te schrijven. Klik gewoon op deze link en u wordt automatisch uitgeschreven.

U kunt zich ook afmelden voor de nieuwsbrief in de klantenzone. Om dit te doen, logt u in op de klantenzone met uw gebruikersgegevens. Onder de rubriek "Nieuwsbriefopties" kunt u zien of u zich op een nieuwsbrief hebt geabonneerd en op welke nieuwsbrief u zich hebt geabonneerd. Om u af te melden voor individuele nieuwsbrieven, verwijdert u het vinkje uit het betreffende veld en bevestigt u uw gegevens door op het veld "Bijwerken" te klikken. Om u uit te schrijven voor alle nieuwsbrieven, zet u een vinkje in het vakje "Uitschrijven" en bevestigt u ook deze informatie door op het veld "Bijwerken" te klikken.

Terug naar alle helponderwerpen