• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

German Design Award

Naar de producten

Duitse prijs voor uitmuntend industrieel ontwerp

De German Design Award heeft zich tot taak gesteld bijzonder baanbrekende ontwerpen en designtrends te eren - ontwerpen die antwoorden geven op de uitdagingen van onze tijd en verder denken over design. De jury van internationaal gerenommeerde designexperts bekroont uitmuntende oplossingen met een interdisciplinaire visie.

De prijs wordt uitgereikt German Design Award wordt toegekend in drie categorieën: Architectuur, communicatiedesign en productdesign. De winnaars van de productontwerpwedstrijd veranderen met hun stijlvolle en functionele ontwerpen de manier waarop we ons dagelijks leven leiden.

De prijs is German Design Award sinds 2011 door de German Design Council - een branchevereniging die in 1953 door het Duitse parlement werd geïnitieerd en sindsdien tot doel heeft uitmuntend design te eren en zichtbaar te maken. De German Design Award eert baanbrekende designtrends en zet de crème de la crème van het design in de kijker.

Over de German Design Award

Deze prijs is het waard om door de besten gewonnen te worden. Een internationale premium award die met succes de reputatie van ontwerpers en bedrijven versterkt. Hoogwaardige producten en projecten van product- en communicatiedesign, designpersoonlijkheden en opkomende designers, die allemaal op hun eigen manier baanbrekend zijn in het Duitse en internationale designlandschap, worden geëerd.

Verdere informatie over de German Design Award


Bijbehorende designers