Behang* ontwerpprijs 2019

Naar de producten

De jury verwacht elk jaar een gigantisch en breed streven. Experts op het gebied van kunst, architectuur, design en mode bewijzen hun intuïtie voor wat juist is en vooral wanneer iets op het juiste moment komt. Naast de winnaars zullen ook andere producten en kunstenaars prijzen ontvangen. Deze worden echter niet gekozen door de internationaal gerenommeerde jury, maar door de Wallpaper* medewerkers en het uitgebreide netwerk van sponsors.

Meer informatie over de Wallpaper* Design Award 2019

Over de Wallpaper* Design Award

Wallpaper* werd in 1996 in Londen opgericht door de Canadese journalist Tyler Brûlé en de Oostenrijkse journalist Alexander Geringer. Het is een IPC Media Magazine dat zich richt op reizen, design, entertainment, mode en de media. Brûlé verkocht het tijdschrift in 1997 aan Time Warner, maar bleef de hoofdredacteur tot 2002.

Aan het einde van elk jaar reikt het gerenommeerde Britse tijdschrift de "Wallpaper Design Award" uit aan de meest in het oog springende mensen, plaatsen en producten - uitstekende en opmerkelijke kunst en kunstenaars - die de wereld laten zien dat niet alles slecht is, afgezien van economische en politieke chaos.

Filter 

Kleuren  
Producent  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit