Behang* Design Award

Wallpaper* is opgericht door de Canadese journalist Tyler Brûlé en de Oostenrijkse journalist Alexandrer Geriner in Londen in 1996. Het is een IPC Media Magazine dat zich vooral richt op reizen, design, entertainment, mode en media. Brûlé verkocht het tijdschrift in 1997 aan Time Warner, maar bleef hoofdredacteur tot 2002.

Het gerenommeerde Britse magazine reikt aan het einde van elk jaar de "Wallpaper Design Award" uit, ter ere van de meest spectaculaire mensen, plaatsen en producten - uitzonderlijke kunstwerken en kunstenaars, die de wereld laten zien dat er veel schoonheid zit tussen de hele economische en politieke chaos.

Elk jaar wordt er een gigantisch en breed werk aan de jury gepresenteerd. Experts op het gebied van kunst, architectuur, design en mode bewijzen hun instinct voor wat juist is, en vooral wanneer het juist is. Naast de winnaars worden ook andere producten en artiesten geëerd. Deze worden echter niet geselecteerd door de internationaal gerenommeerde jury, maar door de Wallpaper* medewerkers en het brede netwerk van medewerkers.

Meer informatie over Behang* Design Award

Producten

Filter 

Kleuren  
Producent  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit