• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Wallpaper * Design Award

Naar de producten

Over de Wallpaper * Design Award

De Wallpaper * Award is een prestigieuze Design prijs, die elk jaar wordt toegekend door een internationale jury van topniveau voor de Wallpaper Tijdschrift. Het gerenommeerde Britse tijdschrift kent de " Wallpaper Design Award "en eert daarmee de meest in het oog springende mensen, plaatsen en producten - uitstekende en opmerkelijke kunst en kunstenaars die de wereld laten zien dat, afgezien van de economische en politieke chaos, niet alles slecht is.

mode, architectuur, ambacht, Design ...

Jaarlijks staan de jury gigantische en veelomvattende aspiraties te wachten. Deskundigen op het gebied van kunst, architectuur Design en mode bewijzen hun gevoel voor wat juist is en vooral wanneer iets de juiste tijd is. Naast de winnaars zullen ook andere producten en kunstenaars in de prijzen vallen. Deze worden echter niet gekozen door de internationaal gerenommeerde jury, maar door de Wallpaper * werknemers, en het overkoepelende netwerk van sponsors.

Wallpaper * werd in 1996 in Londen opgericht door de Canadese journalist Tyler Brûlé en de Oostenrijkse journalist Alexander Geringer. Het is een IPC mediatijdschrift dat zich richt op reizen, entertainment, mode en de media, Design entertainment, mode en de media.