• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Geschenken voor Valentijnsdag


Valentijnscadeaus - Voor de Dag van de Liefhebbers ....

Het hoeft niet altijd bloemen te zijn! Wij hebben de mooiste cadeau-ideeën voor Valentijnsdag hier voor u samengesteld. Creatieve Valentijnscadeaus voor mannen en vrouwen met een verrassingseffect en klassieke, romantische cadeaus voor Valentijnsdag - er is voor elk wat wils. Vind cadeaus met veel hart - en koop ze snel, veilig en gemakkelijk in de interieurwinkel. Laat je inspireren door onze cadeau-ideeën voor de dag van de geliefden!

Wanneer is Valentijnsdag?

Valentijnsdag is om de hoek, wat ook betekent dat de lente niet ver weg is. Toch zitten er in februari al vlinders in je maag voor Valentijnsdag. Koppels uiten hun liefde op 14 februari door elkaar te douchen met kusjes, bloemen en andere geschenken.

Waar komt de traditie vandaan?

Wat velen niet weten: Juweliers en bloemisten hebben Valentijnsdag niet uitgevonden. Valentijnsdag komt uit het middeleeuwse Engeland en brengt geliefden sinds de 15e eeuw dichter bij elkaar. Zelfs toen al gaven mensen elkaar een of twee Valentijnsgeschenken als teken van liefde.

Hoe wordt Valentijnsdag vandaag over de hele wereld gevierd?

Vandaag wordt de dag van de liefde anders gevierd: in Europa en Amerika geven koppels elkaar cadeaus, in de geest van de klassieke Valentijnsdag. In Zuid-Afrika vieren mensen in het openbaar, in Japan geven vrouwen soms geschenken aan hun bazen. De gewoonte om een sluis aan een brug te bevestigen komt uit Italië en de Finnen vieren het als een "dag van vriendschap", waar ze cadeaus aanbieden aan hun dierbaren. Wat alle landen met elkaar gemeen hebben: Met een Valentijnscadeau laat je je geliefden zien hoezeer je om hen geeft met een klein Valentijnscadeau.

Inkoopadvies bij Connox

U wilt graag een valentijnsgeschenk voor uw geliefde online kopen, maar heeft hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij kunnen u advies, aanbevelingen en snel duidelijkheid geven over uw vragen. Laat ons uw geschenken binnen enkele werkdagen bij u thuisbezorgen!