• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Geboortegeschenken


Geboortecadeaus: wat kinderen en volwassenen leuk vinden

Wanneer het heuglijke nieuws de ronde doet in de familie, onder vrienden en kennissen, rijst de vraag naar leuke cadeau-ideeën voor de geboorte. De nieuwkomer moet in stijl worden verwelkomd. Natuurlijk moet de kleine verrassing later de nieuwkomer plezieren, maar voorlopig zijn het de ouders die er het meest van genieten. Met een beetje fantasie is het niet moeilijk om geboortecadeaus te vinden die bij alle betrokkenen in de smaak vallen. In onze winkel vind je tal van leuke ideeën die niet alleen de ogen van de gelukkige mama's en papa's zullen doen glinsteren.

Geboortecadeaus in de woonwinkel - jouw voordelen

Dierlijke ideeën die je kunt aanraken

Viervoeters in alle maten en designs zijn bijzonder populair bij de allerkleinsten en zijn daarom uitstekende geboortecadeaus. Cadeautjes voor baby's zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Ze zijn zacht en knuffelbaar zodat de kleintjes ze graag aanraken. Natuurlijk mag de tere huid niet geïrriteerd raken, ook al wil de kleine de chique knuffel niet loslaten. De olifantenontmoetingsmobiel van Flensted Mobiles staat prachtig boven het ledikantje of in de eigen wereld van de kleine, dansende olifanten trekken de aandacht van kleine kinderogen. De Zoo Timer Elihu de olifant van Vitra is een visueel hoogtepunt en vervult tegelijkertijd een praktische functie. Het Zoo kinderservies van Rosti Mepal is geschikt voor oudere kinderen die al zelfstandig kunnen eten. Het servies is daarom een goede keuze als geboortecadeau waar de kleintjes later nog veel plezier van zullen hebben.

Gezellige geboortecadeaus

Als je op zoek bent naar een babyvriendelijke verrassing, zijn accessoires voor het eerste babybedje misschien een goed idee. Het dekbed Baby Dot van Hay ziet er stijlvol uit en zorgt ervoor dat de kleintjes zich overdag en 's nachts behaaglijk voelen bij elke temperatuur. Het dekbed kan natuurlijk zowel in de winter als in de zomer gebruikt worden en kan indien nodig aangevuld worden met andere bedaccessoires. In onze winkel vind je veel geboortecadeaus voor jongens en meisjes die zowel de ouders als hun kleintje zullen bevallen. De kleine nieuwkomer kan op gepaste wijze verwelkomd worden door familie, vrienden en kennissen.