• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Geschenken voor Moederdag


Moederdagcadeaus die vreugde brengen

Zorg voor een gedenkwaardige Moederdag met cadeau-ideeën die uit het hart komen. Een boeket bloemen is het klassieke Moederdaggeschenk. Maak meer van uw boeket bloemen en zet het creatief neer in een vaas . Ook kamerplanten in decoratieve bloempotten zijn populaire geschenken waar je lang plezier van hebt. Wij hebben een selectie van de meest uiteenlopende geschenken voor u samengesteld. Ontdek speciale Moederdag cadeaus die je ogen zullen doen schitteren!

1. Wanneer is het Moederdag?
2. Moederdag - Wie heeft het uitgevonden?
3. Een moederdagcadeau online kopen bij Connox - uw voordelen op een rijtje
4. Winkeladvies bij Connox

2. Wanneer is het Moederdag?

In Duitsland vieren we Moederdag op de tweede zondag in mei. Deze dag herinnert ons eraan "dank u" te zeggen tegen een van de belangrijkste mensen in ons leven.

3. Moederdag - Wie heeft het uitgevonden?

Aan het eind van de 1 9. eeuw riep de Amerikaanse vrouwenbeweging Moederdag in het leven om de aandacht te vestigen op de problemen van vrouwen. In Duitsland vieren we Moederdag al sinds de jaren twintig. Aanvankelijk opgericht door bloemisten, is de feestdag vandaag onmisbaar geworden.

De handcrème van Meraki op een stenen dienblad

4. Moederdagcadeau's online kopen bij Connox - uw voordelen op een rijtje

5. Winkeladvies bij Connox

U wilt graag online Moederdag cadeaus kopen, maar heeft ondersteuning nodig? Voel je vrij om contact op te nemen met onze klantenservice op elk gewenst moment. Wij helpen u bij uw aankoop met raad en daad, geven aanbevelingen en kunnen vragen snel ophelderen. Laat ons dan het door u gewenste artikel gemakkelijk en direct bij u thuis afleveren.