• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Geschenken voor medewerkers


h2}Geschenken voor werknemers - voor Kerstmis of bedrijfsfeesten

Kleine geschenken worden beschouwd als positieve versterking. In het dagelijks werk zijn ze een teken van waardering en dit verhoogt de motivatie van uw medewerkers. Het psychologisch effect is er een van erkenning en communicatie, wat medewerkers motiveert om uitmuntendheid te bereiken en zich te ontwikkelen en te groeien. Talrijke studies hebben de positieve resultaten bevestigd. Naast een hogere productiviteit is het klimaat op de werkplek gebaat bij wederzijdse erkenning en waardering. En dit alles kan worden gerealiseerd door een klein cadeautje voor een werknemer. Kerstmis, of bedrijfsfeesten, bijvoorbeeld, zijn uitstekende gelegenheden voor geschenken. Een selectie van geschenken voor medewerkers vindt u in de Connox interieurwinkel.

Geschenken voor medewerkers in onze Interior Design Shop - Uw voordelen in een oogopslag:

Geschenken - Veel meer dan een beloning

Het is waar dat werknemers al erkenning krijgen voor hun werk: hun salaris. Maar ze zijn vooral blij als de herkenning onverwacht en ongewoon is. Het laat hun zien dat hun eigen individuele prestaties zijn opgemerkt. In ruil daarvoor zullen werknemers sneller instemmen met meer dan alleen maar werken om te regeren. Zij zijn bereid extra inspanningen te leveren die verder gaan dan hun strikt contractuele werkzaamheden. Overwerk is een klein rendement voor de waardering die u uw medewerkers biedt - bijvoorbeeld met een medewerkerscadeau met Kerstmis of als onderdeel van een bedrijfsfeest. Activiteit op het werk wordt een mix van geven en nemen, de sfeer op de werkplek is positief en ontspannen. U zult zien: geschenken voor medewerkers zijn een investering in het succes van uw bedrijf.

Belastingvrije geschenken voor werknemers

Het verstrekken van belastingvrije giften aan werknemers moet zorgvuldig gebeuren. Te veel van het goede heeft zijn nadelen vanuit fiscaal oogpunt. Vanaf 2015 is de toelage gestegen van 40 euro naar 60 euro. Voor giften waarvan de waarde onder deze drempels ligt, heeft de onderneming geen belasting te betalen. Als de waarde voorbij is, is er belasting verschuldigd - voor het volledige bedrag. Ook moet een geschenk voor een werknemer een bepaald fysiek voordeel opleveren - bijvoorbeeld een wijnkaraf, een tas of een visitekaarthouder. Cadeaubonnen zijn een andere optie.

Een grote verscheidenheid aan geschenken voor medewerkers - Neutraal, stijlvol of leuk

Zelfs kleine cadeaus kunnen iets bijzonders zijn. In de Connox interieurwinkel vindt u een grote verscheidenheid aan producten in de prijsklasse tot £60, die voor een medewerker kunnen oplopen: Je doet geweldig werk, bedankt voor je inzet! Met hoogwaardige kantooraccessoires voor uw personeel kunt u niet verkeerd gaan. De fabrikant Moleskine biedt veel verschillende notebooks - ook die welke ook dienen als iPad covers - en stijlvolle metalen pennen. Wie van iets met meer klasse houdt, heeft de keuze uit glazen karaffen, bijvoorbeeld van Eva Solo, Menu of Royal VKB. Druppelvrije karaffen voor azijn en olie van Eva Solo zijn ook een mooi cadeau voor medewerkers. Speelse cadeaus zijn onder andere kerstfiguurtjes en koekjessnijders van A di Alessi en de Hoptimisten van Hoptimist. Kies uw persoonlijke favorieten en laat u inspireren door onze ideeën!