• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Exclusieve geschenken


Exclusieve geschenken: als je een beetje meer wilt

Ongewone cadeaus vinden voor je geliefde of de man van je dromen kan een spannende uitdaging zijn. Hier vind je cadeaus voor mannen of cadeaus voor vrouwen die zeker onvergetelijk en uniek zijn. Het bijzondere aan onze cadeau-ideeën is dat we hoge eisen stellen aan de smaak van de gever en de ontvanger.

Barbecueën met de Forno barbecueoven

Dus als je niet helemaal zeker weet wat je geliefde leuk zou vinden, bekijk dan onze suggesties en laat je verrassen door hoe gemakkelijk je iemand kunt verrassen met exclusieve cadeaus.

Een speciale plek voor "uw" sieraden

Waardevolle sieraden staan natuurlijk bovenaan de lijst van aantrekkelijke cadeaus voor vrouwen. Maar deze sieraden moeten ook in stijl worden opgeborgen. De juwelendoos van Umbra is hiervoor ideaal. Exclusieve cadeaus kunnen ook betrekking hebben op de kleine maar fijne genoegens van het leven. De Churchill sigarenkennerset van Philippi zou hier een geschikt voorbeeld van zijn. Je vindt ook chique kleine dingen in onze cadeaus voor een gelegenheid .

Hoogwaardige geschenken met een sterk karakter

De Voido schommelstoel van Magis is een absolute blikvanger en verfraait de look van elke kamer. Maar dat is nog niet alles, de schommelstoel is ook geschikt om buiten van te genieten, waardoor de ontvanger een breed scala aan mogelijkheden heeft om dit speciale cadeau in het best mogelijke licht te zetten.

Of misschien is de exclusieve Sunflower Clock van Vitra precies wat je zoekt? Deze klok is ontworpen in de vorm van een bloem en straalt de levensstijl van de jaren 1950 uit.

Wat alle cadeau-ideeën gemeen hebben, is dat het geselecteerde en uiterst hoogwaardige ideeën zijn waarmee je je vrienden en familieleden met een uitstekende, exclusieve smaak heel blij kunt maken. We bezorgen je selectie graag zodra je je bestelling hebt afgerond, zodat je er zeker van kunt zijn dat je ogen binnenkort zullen stralen.

Exclusieve cadeaus in de woonwinkel - jouw voordelen

Winkeladvies bij Connox

Wil je online exclusieve cadeaus kopen, maar heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice op . We zijn er om je te helpen en te adviseren bij je aankoop, we geven je aanbevelingen en kunnen snel antwoord geven op al je vragen. Laat je cadeaus vervolgens binnen een paar werkdagen thuisbezorgen!