• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Bezems Kopenhagen - Eli tafelgerei

Bezems Kopenhagen - Eli tafelgerei

Japans geïnspireerd keramisch serviesgoed

Het minimalistische Eli-servies van Broste Copenhagen wordt gekenmerkt door zijn afgeronde hoeken en zachte kleuren, die associaties oproepen met modern Japans serviesgoed. De Japanse cultuur heeft een fijne, verfijnde esthetiek, die nergens duidelijker is dan op de eettafel.

De serviesgoedcollectie heeft vooral een esthetische waarde en bestaat uit vijf keramische objecten: Bekers met of zonder handvatten, een klein charmant kannetje, een schaal en een rechthoekig bord. Ze hebben allemaal één ding gemeen: de karakteristieke, verschillend gekleurde basis van de objecten, die doet denken aan kleine voeten.

Verschillende glazuursoorten en -kleuren

Eli is ontworpen in verschillende gekleurde glazuren die haar een speelse toets geven, terwijl het reactieve glazuur voor een organisch gevoel zorgt en ervoor zorgt dat twee objecten niet precies hetzelfde zijn.

Maar de speelsheid houdt hier niet op: Alleen het zachte blauw heeft een glanzend glazuur - het reflecteert het licht en zet levendige accenten op de oppervlakken. De matte afwerking van de andere objecten is niet reflecterend en heeft een subtiele oppervlaktestructuur die doet denken aan natuursteen.

Perfect voor het combineren van

De levendige en zachte designtaal van Eli tafelgerei zorgt voor dagelijks designplezier en nodigt u uit om het te mengen met andere kleuren en tafelgerei. De producten van Eli vullen elkaar prachtig aan en zijn perfect voor het creëren van een unieke en adembenemende eettafel.