• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Bloomingville - Mini

Met de Mini serie uit Bloomingville, zijn er geen grenzen aan de verbeelding in de kinderkamer. De Mini serie staat voor hoogwaardig kindermeubilair en accessoires van natuurlijke materialen.

Trendy decoratie voor de kinderkamer

De Mini Serie Bloomingville verbetert de kamer van elk kind: De collectie van speelgoed, knuffels, woningtextiel zoals tapijten, kindermeubilair en praktische woonaccessoires combineert kindvriendelijke, liefdevol vormgegeven producten met smaakvolle vormgeving - er zijn geen grenzen aan de creativiteit!
Textiel zoals tapijten en kussens zorgen voor een gezellige sfeer in de kinderkamer en nodigen uit tot spelen met vriendjes en vriendinnetjes en broertjes en zusjes. De figuren geven de verbeelding de vrije loop - of het nu in de tuin van het huis is of in de ruimte...

Plezier, orde en stijl in de kinderk

Zodat het overzicht niet verloren gaat, zelfs niet tijdens de wildste avonturen, de Mini Serie van Bloomingville veelzijdige opbergmogelijkheden. Een bijzonder hoogtepunt zijn hier de creatieve en liefdevolle opbergmanden van rotan en zeewier, waarin niet alleen kleding en speelgoed kan worden opgeborgen.
De Mini serie van Bloomingville staat voor een stijlvolle kinderkamerinrichting met een natuurlijke uitstraling. De producten zijn voornamelijk gemaakt van natuurlijke materialen zoals rotan, hout en aardewerk en zijn verkrijgbaar in gedempte en subtiele kleuren.