• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

badkamerlampen

Een goed gevoel in de badkamer - dit omvat vooral het juiste licht. Met een badkamerlamp kunt u bepaalde delen van uw badkamer in de schijnwerpers zetten en een aangename sfeer creëren.

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Mijn badlamp - gekozen voor de perfecte start van de dag

Voor de meeste mensen begint de ochtend altijd op dezelfde plaats - in de badkamer. Na het opstaan worden we in de kamer getrokken, die al lang meer is dan een troosteloze natte cel. Bij Connox vindt u een grote keuze aan geschikte badkamerverlichting voor uw persoonlijke wellness-oase. Wij hebben de perfecte design badkamer lamp voor wand of plafond voor u klaarliggen!

Badkamerlampen kopen - daar moet je op letten:

  1. De juiste badlamp voor elk gebruik
  2. Welke lichtopbrengst hebben badkamerarmaturen nodig?
  3. Badkamerlampen - welke beschermingsklasse en IP zijn vereist?
  4. Materiaal en design - materiaalmix of gewoon puristisch?
  5. Grootte en vorm van de badkamerverlichting
  6. Mooie badkamer lampen voor uw budget

1. Sfeervolle flair en een helder zicht - de juiste badkamerlamp voor elk gebruik

Een moderne badkamer is verdeeld in verschillende ruimtes die voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Als u van plan bent om vanaf het begin verschillende badkamerlampen te gebruiken, kunt u de verschillende functies visueel tot uitdrukking brengen. Boven de wastafel heeft u een sterke lichtbron nodig voor make-up of styling. Hier is een heldere LED-badlamp zinvol, zelfs een badlamp met schakelaar kan optimaal worden gebruikt. Rondom het bad daarentegen wilt u genieten van een zachte sfeer van ontspanning - design met verschillende wandlampen, plafondverlichting en harmonieuze badkamerideeën. Combinaties van meerdere badkamerverlichting kunnen nuttig zijn. De stenen wandlamp van Tom Dixon combineert fijn marmer met stijlvol messing. Daarnaast krijgt u - geschikt voor de romantische avond in het bad - elegante kandelaars uit dezelfde collectie. Afhankelijk van de grootte van de ruimte kunt u meerdere wandlampen installeren om uw wellness-oase in het juiste licht te plaatsen. Natuurlijk vindt u ook de juiste lampen voor uw badkamerlamp.

2. Perfecte scène-instelling - welke lichtopbrengst hebben badkamerarmaturen nodig?

Naast het design van uw badkamerlamp is de sterkte van het licht de doorslaggevende factor om van uw badkamer een multifunctionele en tegelijkertijd huiselijke oase te maken. De belangrijkste factor is de helderheid. Vooral als je geen daglichtbad hebt, bepaalt de lichtopbrengst van de lampen of je de juiste sfeer kunt creëren. Neutraal wit licht voor de make-upspiegel helpt u de perfecte kleur voor uw make-up te kiezen. Gele of warm witte tinten zijn geschikt voor een ontspannend bad. Lichtintensiteit is een kwestie van persoonlijke smaak - maar ook hier gelden vuistregels. Halogeenlampen komen relatief dicht in de buurt van daglicht, wat nuttig is voor de styling. De LED-badkamerverlichting overtuigt door zijn energie-efficiëntie en lange levensduur. Een lamp van ongeveer 9-12 watt komt overeen met het vermogen van een gloeilamp van 60 watt. Voor een schemerige sfeer van welzijn kiest u voor iets zwakkere lichtbronnen. Of u kunt flexibel blijven met dimbare lichtbronnen. De Vitro LED-wand- en plafondarmatuur kan via een externe dimmer worden geregeld en verspreidt aangenaam diffuus licht over bad of douche.

3. Badkamerlampen - welke beschermingsklasse en IP zijn vereist?

Veiligheid in de badkamer, waar elektriciteit en water dicht bij elkaar liggen, is bijzonder belangrijk. Zorg ervoor dat u voldoet aan de wettelijke eisen voor uw badkamerarmaturen. Lampen zijn onderverdeeld in IP-beschermingsklassen om de veiligheid weer te geven. IP staat voor International Protection en beschrijft hoe goed het apparaat is beschermd tegen indringing van buitenaf, d.w.z. het binnendringen van water. Voor de huishoudelijke natte zone vereist de badkamerlamp minimaal beschermingsklasse IP 44.. Deze apparaten zijn spatwaterdicht en daarom geschikt als badkamerverlichting. Als u uw badkamerverlichting monteert op een plaats die niet in gevaar wordt gebracht door contact met water, kunt u ook kiezen voor een verlichting met een andere IP.

4. Materiaal en design - materiaalmix of gewoon puristisch?

"Singin´ in de regen" - een populaire klassieker onder uw eigen douche. Als u zich 's ochtends een serenade wilt zingen, is de Toldbod 155 wandlamp van Louis Poulsen de perfecte metgezel. Oorspronkelijk bedoeld voor een straatlantaarn, siert het Deense aluminium design de badkamers met Scandinavisch minimalisme. U kunt verschillende lichtbronnen gebruiken om de juiste stemming te creëren. Minimalistisch design in glas en acryl onderscheidt de Flos Mini Button plafondlamp. De badkamerlamp voor het plafond kan ook aan de wand worden gemonteerd. Zacht geel licht zorgt voor een aangename sfeer. Als u meerdere van deze badkamerverlichting aan het plafond of aan de muur combineert, verhoogt u de helderheid van de kamer. De Vitro LED-wand- en plafondarmatuur van FontanaArte is gemaakt van de nieuwste polymeren en past zich subtiel aan uw persoonlijke designstijl aan. Kan gebruikt worden als wand- of plafondverlichting, het is de perfecte lichtbron op de achtergrond. Of het nu glas, aluminium of acryl is - tijdloos mooi design voor de badkamer is terug te vinden in onze veelzijdige materiaalmix, afhankelijk van uw smaak.

5. Verborgen bronnen en stralende highlights - grootte en vorm van badkamerarmaturen

Hoe groot moet mijn nieuwe badkamerlamp zijn? Welke vorm past bij het interieur? De eerste wordt vaak beantwoord door hoeveel ruimte er beschikbaar is. U kunt kleinere badkamers ontwerpen met plafondverlichting en spots die weinig ruimte in beslag nemen. Grote ruimtes verdragen het gebruik van standaardarmaturen, pendelarmaturen of grote plafondarmaturen, die een optisch hoogtepunt vormen. Verstelbare spots boven de spoelbak zijn vaak de meest praktische oplossing. Mocht u vragen hebben over de grootte en locatie van de badkamerverlichting, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

6. Mooie badkamer lampen voor uw budget

Ontwerp uw badkamer volgens uw smaak - niet volgens prijs. Bij Connox vindt u badkamer lampen voor een breed scala aan prijzen. De Dioscuri wand- en plafondlamp van Artemide is al verkrijgbaar voor 106 euro. Toldbod 155 van Louis Poulsen is verkrijgbaar voor 469 Euro, en je kunt je badkamer exclusief ontwerpen met de Moo wandlamp van Northern in wit voor 1300 Euro. Met deze elandenkop van kunsthars brengt u de Noorse wildernis direct in uw badkamer - gegarandeerd een originele blikvanger!

Connox - Uw voordelen in een oogopslag

U wilt online een badkamer lamp kopen, maar heeft ondersteuning nodig? U kunt te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan u met raad en daad bij met advies en actie voor uw aankoop, geven aanbevelingen en kunnen vragen snel oplossen. Laat ons uw gewenste artikel direct bij u thuis afleveren.