• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

areaware Houten wezens


Verbazingwekkend realistisch - The Wooden Creatures van de Amerikaanse fabrikant areaware zijn een collectie van liefdevol houten dieren voor kleine en volwassen kinderen vanaf 12 jaar. De flexibele en robuuste hardhouten modellen van Hanno de gorilla, Hattie de olifant, Ursa de beer en Simus de neushoorn kunnen talrijke en realistische poses aannemen.

De gewrichten en spieren worden bij elkaar gehouden door flexibele elastiekjes. Met de juiste verzorging en behandeling zijn de Wooden Creatures een duurzaam bedrijf: de houten modellen zijn hard en robuust en daardoor bestand tegen bijna elke schok.

Ontworpen door David Weeks, worden de Wooden Creatures geproduceerd door de Amerikaanse fabrikant areaware uit duurzaam verkregen beukenhout. Wat betreft het uiterlijk en de kwaliteit van het materiaal zijn de Wooden Creatures tijdloos. Het houten speelgoed van areaware is gemaakt om generaties van speelse handen mee te gaan. Maar deze charmante dieren zijn niet alleen speelgoed, ze voelen zich ook comfortabel op bureaus of planken als decoratieve elementen.