• Gratis verzending vanaf 60 €
 • 100% klimaatneutrale verzending
 • 30 dagen retourrecht

Usm haller - Dressoirs en rekken

USM Haller - Fabrikantenprogramma - woonkamer - Sideboard M - oranje - fauteuil - staande lamp - boeken - glazen - witte deuren - planten - sfeer


Hoe vindt u het juiste USM-dressoir of de juiste plank voor uw h

De Zwitserse meubelmaker USM Haller ontwikkelt sinds 1963 oplossingen die zich aanpassen aan de veranderende woonwensen. Het modulaire meubelsysteem kan naar wens worden uitgebreid en geoptimaliseerd volgens persoonlijke behoeften. Wij bieden voorgeconfigureerde dressoirs en schappen van de meest populaire modellen in verschillende kleuren en maten. U profiteert van een korte levertijd en een breed scala aan keuzes.

14 verschillende kleuren
Alle genoemde meubelen zijn verkrijgbaar in 14 verschillende kleuren, waarmee individuele accenten in de ruimte kunnen worden gezet. Neem gerust contact op met onze klantenservice voor uw kleuraanvraag.

Inos Box nl van USM Haller
1.
zuiver wit | 2. lichtgrijs | 3. Mat zilver | 4. Medium grijs | antracietgrijs 5. | 7. staalblauw 6. | 8. Gentiaanblauw | 9. Groen | goudgeel 10. | 1 1. zuiver oranje | 1 2. robijnrood | 1 3. bruin | 1 4. beige
 1. TV/Hi-Fi lowboard
 2. TV/Hi-Fi meubilair S
 3. Plank
 4. Sideboard S
 5. Sideboard M
 6. Highboard S
 7. Highboard M
 8. Inos Box
 9. Over USM Haller
 10. Meer meubilair van USM Haller

1. TV/Hi-Fi lowboard

De USM TV/Hi-Fi lowboard kan gebruikt worden om de platenspeler, het hifi-systeem of de TV op te zetten. Twee gesloten compartimenten, optioneel met een extra open niveau, bieden opbergruimte voor elektrische apparaten en accessoires. Bijzonder praktisch: De hoogte van de opslagruimte is geschikt voor archiefstukken, die hier een geschikte plaats vinden.

USM Haller - Fabrikantenserie - TV/Hi-Fi meubels

1.
TV-/Hi-Fi meubelen M twee draaideuren en wielen | TV-/Hi-Fi 2. Lowboard M twee draaideuren en plank

2. TV/Hi-Fi meubilair S

Voor kamers met minder ruimte is de kleinere versie van het TV/Hi-Fi meubel met slechts één gesloten compartiment ideaal. Dankzij de open opbergruimte lijkt het bord luchtig en licht, ondanks het feit dat het is gemaakt van gepoedercoat en verchroomd staal.

De constructie bestaat, zoals alle USM-opslagmeubelen, uit stijve stutten en de gepatenteerde USM-knopen, die het mogelijk maken om het meubel eenvoudig uit te breiden als dat nodig is.

USM Haller - Fabrikantenserie - TV/Hi-Fi meubels
TV/HiFi-meubels S met vouwdeur en plank

3. Plank

Als klassieke boekenplank, vijlkast of keukenkast kan de hoge plank met open achterwanden worden gebruikt door USM Haller gebruik. Optioneel zijn twee van de vijf niveaus uitgerust met vouwdeuren die extra opbergruimte bieden.

USM Haller - Fabrikantenserie - Plank

1.
Plank S met 5 compartimenten | Plank 2. S met twee scharnierdeuren

4. Sideboard S

De USM Haller Sideboard S is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: in open vorm met achterwanden, decoratieve items of boeken kunnen stijlvol worden gepresenteerd op twee niveaus. In de gesloten versie daarentegen straalt hij rust en helderheid uit, zodat hij bijvoorbeeld als nachtkastje in de slaapkamer kan worden gebruikt.

USM Haller - Fabrikantenserie - Sideboard

5. Sideboard M

De USM Haller Sideboard Met zijn 2 x 2-deling is M een echte klassieker onder de USM-meubelen. Of het nu gaat om een volledig gesloten meubelstuk of om open elementen, naar keuze aan de onder- of bovenzijde, de Sideboard veelzijdig en kan worden gebruikt als bar, archiefkast of kaptafel.

USM Haller - Fabrikantenserie - Sideboard M

6. Highboard S

De USM Highboard S biedt opslagruimte en een verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden op drie niveaus. Bijzonder slim is dat de bovenste deur bij het openen op 74 cm hoogte als tafelblad kan worden gebruikt. Dus de Highboard bijvoorbeeld optreden als secretaresse in gecombineerde woon- en werkkamers .

USM Haller - Manufacturer Series - Highboard S
Highboard S met drie scharnierdeuren

7. Highboard M

De Highboard Met zes compartimenten op drie niveaus biedt M voldoende ruimte om allerlei zaken op te bergen en tegelijkertijd het decor te bepalen. Karakteristiek en discreet ontworpen op hetzelfde moment, het Highboard Rustig in de sfeer en toch stijlvol en functioneel.

USM Haller - Fabrikantenserie - Highboard
Highboard M met vier klepdeuren

8. Inos Box

Als perfecte aanvulling op het USM-Haller meubelbouwsysteem brengen de Inox-boxen orde in de rekken en sideboards. Nuttige kleine artikelen, kantoorbenodigdheden, cosmetica of speelgoed vinden plaats in de dozen. Terwijl de kisten zijn gemaakt van polyestervlies, zijn de optioneel in te voegen schotten gemaakt van plaatstaal.

9. Via USM Haller

Kwaliteit gemaakt in Zwitserland
USM Haller heeft vanaf het begin zijn meubelen in Zwitserland vervaardigd. Made in Switzerland staat voor hoge kwaliteit, precisie, duurzaamheid en het gebruik van hoogwaardige materialen.

Duurzaamheid
Dankzij de verwerking van duurzame grondstoffen met behulp van milieuvriendelijke en duurzame technologieën USM Haller zijn producten tientallen jaren van duurzaamheid.

USM heeft de prestigieuze Greenguard-certificering gekregen voor haar inspanningen om de milieu-impact van haar producten te minimaliseren. Het certificeert dat de producten een lage chemische en deeltjesuitstoot hebben en dus bijdragen aan een vermindering van de binnenluchtvervuiling.

10. Meer meubilair van USM Haller

Naast het opbergmeubilair USM Haller verder ook voorgeconfigureerd Eettafels , Nachtkastjes , Serveerwagen, Rolcontainers en Bijzettafels in alle USM-kleuren

USM Haller - Fabrikantenserie - Productadvies