indien productontwerp award 2017

De winnaars van de if award 2017

De iF product design award wordt al meer dan 60 jaar jaarlijks uitgereikt. Maar 2017 moet een heel bijzonder jaar worden. In 2017 werden in totaal 5.575 inzendingen van 2.675 fabrikanten uit 59 landen ingediend voor de verschillende disciplines. Bijna 300 meer bijdragen dan in het voorgaande jaar, een nieuw record.
Al eind januari beoordeelde de internationale, onafhankelijke jury de producten. Enkele dagen later maakte de organisator, iF International Forum Design GmbH uit Hannover, de 1.137 gelukkige winnaars uit 44 landen bekend. De 75 beste werken werden ook bekroond met de prestigieuze iF Gold Award voor uitstekende ontwerpprestaties.
Juryvoorzitter Fritz Frenkler over de iF Design Award 2017: "De wedstrijd wordt steeds internationaler. Om aan de verschillende lokale en culturele kenmerken en vereisten van de inzendingen te voldoen, is het noodzakelijk om juryleden uit de hele wereld te laten beslissen. En ze hebben uitstekend werk verricht. Omdat ook de kwaliteit van het ontwerp en de verwerking van de inzendingen van jaar tot jaar verbetert. Bovendien benaderen veel producten in afzonderlijke categorieën elkaar steeds meer op het gebied van formele esthetiek".
Verder prees hij de jury: "(.....) het is belangrijk om details te herkennen, uit te werken en te evalueren. Dit kan alleen worden bereikt door deskundigen die beweren objectieve juryleden te zijn en zo de belangrijkste designprijs ter wereld toe te kennen.

In een feestelijk gala in de Beierse hoofdstad reikte iF-directeur Ralph Wiegmann traditioneel de prijzen uit. Meer dan 2.200 gasten verzamelden zich onder de adembenemende architectuur van Coop Himmelb(l)au bij BMW Welt om de winnaars te vieren.

Ontdek en koop geselecteerde producten met de if product design award nu in onze shop!

Meer informatie over indien productontwerp award 2017

Producten

Filter 

Kleuren  
Producent  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit