iF product design award 2011

"Een goed ontwerp wordt niet door marketing, maar door ontwerpers geboren": De jury van de iF product design award 2011 heeft ook dit jaar weer producten bekroond met het beroemde iF-keurmerk.

1.121 deelnemers uit 43 landen namen deel aan de iF product design award 2011 en lieten 2.756 producten beoordelen door een internationale jury. 993 producten werden bekroond met de product design award 2011. 50 van deze producten worden bekroond met de iF gold award op de eerste dag van de CeBIT beurs 01e maart 2011.

In dit jaar heeft de jury opnieuw moeite gedaan om de perfecte ontwerpkwaliteit te vinden uit 2.756 aanvragen (2010: 2.486 aanvragen uit 39 landen). Tegelijkertijd ging de aandacht vooral uit naar de productidentiteit van de afzonderlijke deelnemers - de jury realiseerde zich op dit moment dat een consequent merkbeheer van veel bedrijven tot een doortastend productbeeld leidt. Het is een impuls in tijden van opleving waarin een designbewustzijn weer in de focus komt te staan.

Algemene informatie over de iF-Award:
Al meer dan vijftig jaar is iF Industrie Forum Design e.V. gevestigd op het terrein van de Messe Hannover in Duitsland. Als resultaat van de "Sonderschau formgerechter Industrieerzeugnisse" uit 1953 werd het iF Industrie Forum Design e.V. in 2001 aangevuld met het iF International Forum Design GmbH, dat verantwoordelijk is voor alle sectoren van het bedrijfsleven en in het bijzonder voor de gerenommeerde iF wedstrijden.

Als onafhankelijke organisatie heeft iF een belangrijke rol als bemiddelaar tussen design en economie - een rol die iF al vele jaren betrouwbaar en met de hoogste mate van integriteit vervult. iF levert een fundamentele bijdrage aan het succes van ontwerpdiensten in een economische context en aan het creëren van publieke bewustwording van design.

Meer informatie vindt u onder:
http://www.ifdesign.de

Producten

Filter 

Kleuren  
Producent  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit