iF product design award 2010

"Goede vormgeving komt niet voort uit marketing, maar wordt gemaakt door de ontwerpers": de jury van de iF product design award 2010 bekroont 778 van de 2486 presentaties met het gerenommeerde iF keurmerk.

Opnieuw eindigde in Hannover een spannende jurydag: uit de 2486 gepresenteerde producten van 1016 deelnemers uit 39 landen koos de jury van de iF product design award 2010 haar 778 favorieten.

De jury heeft de ontwerpkwaliteit van de gepresenteerde producten in 16 categorieën professioneel ingeschat, waarbij de jury opmerkte dat design in tijden van economie en gevaar als waardecreatiefactor geldt - het zetten van trends voor veel van de beoordeelde producten. "Goed design wordt niet geboren door marketing, maar door ontwerpers", aldus juryvoorzitter Fritz Frenkler.

Van de 778 winnaars die op 2 maart 2010 een van de 50 iF gold awards voor de beste van de wedstrijd op de CeBIT in ontvangst mogen nemen, wordt pas op de dag van de toekenning bekend gemaakt.

Algemene informatie over de iF Award:

Sinds meer dan 50 jaar is het iF Industrie Forum Design e.V. gebaseerd op de kermis van Hannover. De e.V., ontstaan uit de "special show of shapely industrial products" 1953, werd in 2001 met de iF International Forum Design GmbH, die sindsdien verantwoordelijk is voor alle vakgebieden, in het bijzonder voor de uitreiking van de iF award, in vervulling gegaan.

iF heeft als zelfstandige instelling beslissende communicatieve vaardigheden tussen design en economie en neemt deze taak sinds enkele jaren serieus. Dit creëert een belangrijk deel van het succes van design in economische contexten en voor de bewustwording van publieke ruimtes.

iF staat sinds 1953. Voor betrouwbare en serieuze service op de grens tussen design en economie. Met de vijf iF-wedstrijden, de iF product design award, de iF communication design award, de iF material award, de iF design award china en de iF concept award voor studenten is het "Industrie Forum Design e.V." vandaag de dag een van de internationaal grootste en meest gerenommeerde design centra.

Meer informatie:
http://www.ifdesign.de/index_e

Producten

Filter 

Kleuren  
Producent  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit