iF Award 2008

Geen fusie, geen retro, geen "doing-as-if": in de iFproduct design award 2008 heeft de authenticiteit de prioriteit, aldus de Tenor van juryvoorzitter Fritz Frenkler. 50 van de 821 onderscheidingen kregen een iF gold award en vierden hun succes op 4 maart 2008, de openingsdag van de CeBIT.

Meer vestigingen, minder onderscheidingen: in de wedstrijd rond de gewenste design award, de iF product design award 2008, werden 2.771 van de 35 landen over de hele wereld uitgereikt, 20.9% meer dan het jaar ervoor. 821 zou blij kunnen zijn met een iF product design award en dan op de huidige expositie van het beursterrein van Hannover.

Algemene informatie over de iF Award:

Sinds meer dan 50 jaar is het iF Industrie Forum Design e.V. gebaseerd op het beursterrein in Hannover. Oorspronkelijk ontstaan uit de "special show of shapely industry creations" uit 1953, werd het in 2001 uitgebreid door de iF International Forum Design GmbH, die verantwoordelijk was voor alle bedrijfsonderdelen van de gerenommeerde iF award.

iF heeft als onafhankelijke instelling een belangrijke communicatiefunctie tussen design en commercie en neemt deze taak al jaren serieus. Dit zorgt voor een beslissende bijdrage aan het succes van ontwerpdiensten in commerciële contexten en aan het bewustzijn van design in het openbaar.

De iF awards behoren tot de belangrijkste design awards van de wereld. Meer dan 5.000 concurrenten uit 50 landen bewijzen dit elk jaar op indrukwekkende wijze.

3.Met de vijf iF-wedstrijden, de iF product design award, de iF communication design award, de iF material award, de iF material award, de iF design award china en de iF concept award voor studenten, is het "Industrie Forum Design e.V." een van de grootste en meest gerenommeerde design centra van dit moment.

Het iF label werd een wereldwijd bekend merk dat dient als oriëntatiehulp op de wereldmarkt. Het team ondersteunt naast de iF-competitie talrijke projecten "georganiseerd door iF" en biedt veelzijdige knowhow op het gebied van wedstrijdconcept en organisatie, evenals allround design- en handelsvragen.

Producten


Geen producten gevonden