Kartell Geuren

Kartell Geuren
Filter 

Kleuren  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit  


Kartell Geuren in de stijl van de Italiaanse designfabrikant

De geurobjecten van Kartell Fragrances bestaan uit een serie geurobjecten zoals diffusers en geurkaarsen, die de stijl van Kartell weerspiegelen in 8 verschillende kleuren en geuren. Met slanke vormen, verschillende formaten en levendige kleuren passen de collectiestukken van Kartell Fragrances elegant in elke woonstijl, van traditioneel tot hedendaags en modern, en laten ze een opvallend geurend karakter achter. Voor de collectie heeft de architect Ferruccio Laviani zich gericht op aspecten als de plasticiteit van de lijnen, de helderheid van de kleuren, patronen en porositeit.

De kleuren en geuren zijn perfect op elkaar afgestemd:

Ghost Diamond (wit) - bloemig, muskusachtig - een creatie van Marie Hugentobler, Cosmo International parfumerie:
Een ode aan zuiverheid en gemoedsrust in de vorm van een mix van een grapefruitgeur gecombineerd met witte jasmijn tegen een achtergrond van hout en muskus. Wit is dus de bijpassende kleur.

Druppels (rookgrijs) - bloemen, groen, watertype - ontwerp door Annie Buzantian, parfumerie Firmenich:
Drops is een bloemige geur van water die een heldere transparantie produceert door middel van kruidige geuren, die worden verfrist door dauwdruppels en aquatische nuances. Het rookgrijs reflecteert daarbij de heldere transparantie.

Ombreuse (roze) - bloemig, muskusachtig - creatie door Fabrice Pelegrin, parfumerie Firmenich:
Ombreuse wordt vakkundig geïnterpreteerd en benadrukt - eerbetoon aan de klassieke roos en zijn intense en elegante geur, met een vleugje pioenroos en lelie van de vallei. In dit geval is de gekozen kleur intens roze.

Neroli (sinaasappel) - bloemig, citrusachtig - creatie door Mathieu Nardin, Robertet parfumerie:
Neroli olie en oranjebloesem inebriate de lucht met hun lichtgevende, sensuele en vrouwelijke geur. Uiteraard is de keuze hier de kleur oranje.

Portofino (blauw) - houtachtig, citrusachtig - creatie door Céline Ripert, Mane parfumerie:
Een geur van citrusvruchten, frisse aquatische en aromatische tinten gecombineerd met mandarijn en groene limoen, rozemarijn, cederhout en patchoeli. Genoemd naar de kleine Italiaanse havenstad, werd de kleur blauw gekozen.

Ad Red Naline (rood) - houtachtig, kruidig - creatie door Sébastien Plan, Cosmo International parfumerie:
Een rode chilipeper, die positieve adrenaline geladen energie uitstraalt die zich verspreidt voor een buitengewone achtergrond van patchoeli, kan alleen in een rode pot bewaard worden.

Alhambra (amber) - citrusachtig, bloemig, oosters, houtachtig - creatie door Honorine Blanc, Firmenich parfumerie:
Een citrusnuance, die transformeert in een warme, amberkleurige en zoete kern, die vervolgens wordt gemengd met een edele basistoon van patchoeli en ceder. Amber is de complementaire kleur voor deze warme en zoete geur.

Noir (zwart) - oosterse, kruidige, kruidige, bloemige, houtachtige - creatie door Honorine Blanc, Firmenich parfumerie:
De eerste noten van amber en wierook worden bloemige en kruidige nuances, waarachter elegante houtnoten kunnen worden waargenomen. De complementaire kleur van zwart komt al tot uiting in de naam van de geur.

Zo zijn er creaties ontwikkeld die het vermogen hebben om geuren in te kapselen en tegelijkertijd aan de omgeving te geven, dankzij de uitvinding van een nieuw gebaar en de herinterpretatie van innovatieve technologieën. Bovendien zijn ze gebruiksvriendelijk. Naast kaarsen, stick diffusers van hightech vezels en kamersprays zijn er ook elektronische apparaten, die gebruik maken van de capsules.