• Gratis verzending vanaf 60 €
  • 100% klimaatneutrale verzending
  • 30 dagen retourrecht

Kartel - La Double J CollectieKartell klassieker in vintage stijl

La Double J is een Milanees design merk opgericht in 2015 door J.J. Martin. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid van een winkelmagazine dat alleen kleding en sieraden verkoopt tot een volledig lifestyle label met mode, woonaccessoires en meubels met kleurrijke vintage patronen. Alle La Double J creaties - van hun redactionele projecten en pop-up shops tot hun productontwerp en de wildgekleurde showroom in Milaan - zijn ontworpen met aandacht voor detail en zijn voorzien van opvallende prints die onmiddellijk de handtekening van het label onthullen.

Geboren in Los Angeles en woonachtig in Milaan, journalist en vintage verzamelaar J.J. Martin heeft de afgelopen jaren als redacteur voor Harper's Bazaar, Elle Décor en Japanse Vogue magazines onderzoek gedaan naar de beste en nieuwste Italiaanse mode en design. Nu gebruikt de ontwerpster haar ervaring om nieuw talent te stimuleren en samen te werken met gerespecteerde producenten.

Klassiekers in een nieuw jasje

Zo is de samenwerking met Kartell tot stand gekomen, waarbij het label La Double J de klassiekers van het Italiaanse designbureau - zoals de Componibili container of de Clap stoel - opnieuw interpreteert en vakkundig met vormen en kleuren speelt. Ongebruikelijke stukken in een kleurrijke vintage stijl bepalen het design van de meubels en accessoires en vormen een echte blikvanger in elke woonomgeving of openbare ruimte.