• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Scholten & Baijings voor hooi

Hooi - Scholten & Baijings Collectie - Banner

Met een assortiment textiel start het Deense bedrijf zijn collectie van het bekroonde Nederlandse designduo Scholten & Baijings in het jaar 2011. De collectie wordt gezien als "work in progress". Dit betekent dat het voortdurend kan worden uitgebreid met meer en meer producten.

Scholten & Baijings werkte nauw samen met het Deense bedrijf Hay voor hun collectie. De eerste producten zijn beddengoed Colour Block en Minimal, tapijtseries Colour en Dot en een assortiment theedoeken. Scholten & Baijings gebruikte consequent grafische en minimalistische patronen in combinatie met zachte pasteltinten en heldere fluorescerende kleuren voor hun ontwerpen. Klassieke vormen ontmoeten hier rasters, kleurrijke ruimtes en lijnen, transparante en gelaagde patronen.

Hij ontwerpt studio Scholten & Baijings werd opgericht in het jaar 2000. De bekroonde ontwerpers zijn inmiddels een vast onderdeel van de Nederlandse design scene. Met zijn grafische basis staat de Hay-collectie voorbeeldig voor het ontwerp van Scholten & Baijings. Beide ontwerpers Stefan Scholten en Carole Baijings staan bekend om hun verbinding van klassieke vormen met grafische patronen en kleurmengsels.