• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Hay - Soft Edge

De zacht gevormde zitting en rugleuningen maken "dynamisch zitten" mogelijk. De hoeken van het extreem dunne zitvlak zijn van het lichaam weggebogen, zodat het zich comfortabel kan aanpassen aan menselijke bewegingen.

Lichte, stapelbare stoelen van hout

De Soft Edge serie is ontworpen door Boris Berlin en Aleksey Iskos en wordt geproduceerd door de Deense fabrikant Hay. Het wordt gekenmerkt door een innovatief design dat een hoge mate van comfort garandeert. Terwijl de zacht gevormde zittingen en rugleuningen "dynamisch zitten" mogelijk maken, dragen de poten van massief eiken of gepoedercoat staal bij aan de individuele charme van de krukken en stoelen.

Innovatieve productietechnologie voor optimale resultaten

Ondanks het eenvoudige uiterlijk zijn de meubels van de serie gemaakt met behulp van de nieuwste productietechnieken. In de jaren 50 was men al begonnen met experimenteren met de mogelijkheden van fineer, maar had al snel zijn grenzen bereikt. Toch ging het ontwerpersduo deze uitdaging aan en kon de Soft Edge-serie produceren: licht, stapelbaar en minimalistisch. De hoeken van het extreem dunne zitvlak zijn van het lichaam weggebogen, zodat het zich comfortabel kan aanpassen aan menselijke bewegingen.

Stevige stoelen en krukjes

De serie biedt een breed scala aan toepassingsmogelijkheden. Dankzij de vele variaties - stoelen, krukken en barkrukken - is voor elke kamer in huis het juiste meubelstuk te vinden. Soft Edge is ook ideaal voor bars en restaurants, omdat de stoelen en krukken door de extreme lichtheid van de stoelen en krukken gemakkelijk gestapeld kunnen worden.


Designers