• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Hay - Loop

Hooi - Lus Banner 16:6

Hay Loop - Functioneel en eenvoudig meubilair

De exclusieve Loop Stand meubelcollectie is ontworpen door Leif Jørgensen voor de Deense fabrikant Hay. De serie omvat eenvoudige, functionele meubels tegen betaalbare prijzen en wordt voortdurend uitgebreid met nieuwe modellen. Het wordt gekenmerkt door strakke lijnen en een typisch Scandinavisch design. De collectie omvat verschillende versies van tresles en de Hay Loop coat stand.

Benen uit staal

Een onmiskenbaar kenmerk van de Hay's Loop serie zijn de schraagsteunen die geïnspireerd zijn op traditionele industriële zaagbokken. Deze komen tot hun recht met de Hay Loop Stand tafel. Gemaakt van gelakt staal met poedercoating, is het Loop standmeubilair stevig en onderstreept de eenvoudige, grafische vormgeving van de fabrikant.

Tijdloos & Elegant: Meubilair uit me

Loop is ontworpen door Leif Jørgensen. De Deense architect en ontwerper bewees met dit product zijn veilige gevoel voor ruimte, wat hem in staat stelde om het interieur te ontwerpen voor alle Diesel-Brandstores in Scandinavië. De tijdloze en elegante meubels zijn ideaal voor zowel particulier als publiek gebruik.