• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Hay - Kaleido

Hooi - Kaleido Banner 16:6

Geometrische trays in heldere kleuren

Clara von Zweigbergk liet zich voor deze bijzondere trayserie inspireren door de felle kleuren en unieke vormen van een caleidoscoop.
Het rechtlijnige design, gecombineerd met de felle kleuren is typerend voor de ontwerper. Haar wortels in de grafische vormgeving en haar liefde voor sterke vormen is vooral te zien in de Kaleido serie.

Bekroond met de Zweedse Design Award en de European Consumers Award, zijn deze trays al een klein stukje designgeschiedenis. De serie van het Deense merk Hay garandeert de hoogste kwaliteit.

Alle maten zijn vertegenwoordigd, van zeer kleine XS, tot M en L, evenals zeer grote XL trays. Het kleine dienblad is de ideale keuze voor sleutels of sieraden. Een echte blikvanger op elke dressoir. Terwijl het grootste dienblad ideaal is om op te dienen. Dankzij de duurzame poedercoating is de stalen bak altijd vlekkeloos.

Hoe verschillend de trays er ook uitzien, ze werken bijzonder goed samen. Bijzonder aan deze collectie is de unieke samenwerking van geometrische vormen. Ze kunnen perfect op elkaar worden gestapeld of naast elkaar op een tafel worden gepresenteerd. Hierdoor ontstaat een onverwachte verscheidenheid aan composities, die nieuwe en spannende ontwerpmogelijkheden biedt.


Designers