• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Hay - Can

Hooi - Kan Sofa Collectie - banner

Nieuw idee van de bank

Met de Can Sofa hebben de gebroeders Ronan en Erwan Bouroullec een aantal moderne en flexibele gestoffeerde meubelen ontworpen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn.
De bedoeling was om een geheel nieuw idee van de bank te ontwerpen en iets te maken dat gemakkelijk, ontspannen en voor iedereen uit een natuurlijk ingewikkeld en zwaar meubilair bestaat.

Flatpack Sofa & Fauteuil te monteren

Het bijzondere kenmerk van de banken en fauteuils uit de collectie: Het meubilair wordt geleverd als een platte verpakking - ruimtebesparend en handig. Dit is niet alleen handig voor het verzenden en minimaliseren van verpakkingsmateriaal, transport en opslagruimte, maar ook voor de volgende keer bij verhuizingen. De banken en fauteuils zijn snel en eenvoudig te demonteren en eenvoudig te verplaatsen naar het nieuwe appartement. Trouw aan het motto: wij kunnen dit doen!

Stalen sofa met comfortabele kussens

Het stalen frame van de bank kan in een paar minuten worden gemonteerd en bedekt met de bijbehorende stof. Plaats er gewoon de paskussens op en de Can Sofa is klaar voor gebruik. Volgens de gebroeders Bouroullec is het ontwerp van het meubilair "eenvoudig, ontspannen en voor iedereen" en kan het gemakkelijk worden geïntegreerd in verschillende woonruimtes.

Individuele bank

En daarom is ook de naam van de bankenserie op de een of andere manier een kleine aanmoediging "Can = We are able to do it". Can) een beetje aanmoediging. Het idee is dat het ontwerp vraagt om flexibel te zijn en om uw eigen meubelstuk naar uw wensen samen te stellen.

Met frames in verschillende lakken, stoffen en kussens in verschillende kleuren kan de Can Sofa by Hay individueel worden geconfigureerd: Ja, dat kan.


 

Hay Can Sofa Collection - flexibel &, modern en flexibel

De Hay Can Sofa collectie van Ronan en Erwan Bouroullec bestaat uit moderne en flexibele loungemeubelen: banken en fauteuils die eenvoudig te monteren en te demonteren zijn.

Designers