• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

Salade seizoen

Onderwerp - Salade seizoen

Naar de producten

Salade en huisgroenten zijn op hun best in de zomer- en herfstseizoenen. Salade, wortelen en tomaten smaken het beste rechtstreeks uit de tuin. Slimme knapperige salade recepten zijn lekkerder als de zon schijnt en de salade is gezond. Geniet ervan tijdens idyllische barbecue-avonden met vlees en stokbrood of als lichte snack voor de lunch op het werk. Het juiste keukengerei helpt bij de bereiding en stijlvolle slakommen zetten de zomermaaltijd op de voorgrond.

Keuken stijl: Het juiste gereedschap voor uw salade

Een scherp mes is een must voor pastasalade, aardappelsalade of groene salade. De groentemessen van Stelton, Pott en Georg Jensen zijn ook geschikt voor het snijden van knapperige wortelen en zachte paddenstoelen. Eva Solo en Rosendahl bieden prachtige azijn en olie karaffen, die niet in de kast hoeven te worden verborgen. Dit geeft u de juiste ingrediënten voor een dressing. Ontdek vele andere kleine voorwerpen zoals sapcentrifuges, saladebestek, keukenzeven en grote slakommen voor voldoende ruimte om ze te mengen.

Bent u nog op zoek naar een recept? Misschien helpt deze wel: Gebakken aardappelsalade met tuinkruiden pesto en Rucola, geschreven door de blogger Claudia.

Alle bijdrages van deze categorie Themawereld

Productcategorieën