interior innovation award 2015 toegekend

interior innovation awardDe winnaars van de Interior Innovation Award werden geselecteerd, op tijd voor de opening van de internationale meubelbeurs in Keulen.

Alle bekroonde producten worden tentoongesteld op de speciale shows van de imm cologne van 19 tot 25 januari: De "winnaars" van de passage 2/3 (tussen hal 2 en 3, evenals hal 4.2) en van de Best of the Best selectie in passage 3/11 (tussen de zalen 3 en 11). In april verschijnt een jaarboek met alle winnaars.

"Elk ontwerp verschijnt in de context van sociale, technologische of economische ontwikkelingen. Zelfs als het voor meer concrete doeleinden naar voren komt, volgt het niet altijd de ideeën van wat universeel geldig is. Als dit gebeurt, wordt design innovatie, de motor voor trends", legt Andrej Kupetz, hoofddirecteur van de Design Council, uit. "Sommige van de producten die met de Interior Innovation Award 2015 werden bekroond, voldeden aan alle voorwaarden om trendsetter te worden genoemd".

Jury met beroemde designexperts

In de jury van het IIA van dit jaar zaten beroemde mensen zoals Carole Baijings van Scholten & Baijings, Sebastian Wrong van Established &ons en Wrong for Hay en andere meubel- en designexperts.

Hier vindt u de eerste winnaars van de erkende designprijs.

Meer informatie vindt u op de webpagina van de Raad voor het ontwerp.

Producten

Filter 

Kleuren  
Producent  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit