interior innovation award 2014

Het was het doel van de imm Keulen en van de Design Council om in 2002. Jaar een onafhankelijke en branchegerichte award in het leven te roepen. Het resultaat was de interior innovation award: Het wordt beschouwd als een van de meest gerenommeerde designprijzen voor meubeldesign over de hele wereld.

De interior innovation award staat voor innovatieve masterclass prestaties in alle productgebieden van de branche, het beloont de drie categorieën Selection, Winnaar en Best of the Best. De gerenommeerde designprijs biedt een effectief instrument om zich op de meubelmarkt te positioneren en te onderscheiden. Dat is niet genoeg, want de concurrentie stelt ook nieuwe normen voor nieuwkomers: De interior innovation award 2014 wordt ook voor de elfde keer uitgereikt aan drie nieuwkomers. De nieuwkomers worden door de jury geselecteerd op de talentenjacht D³ Contest 2014.

Op de beroemde Keulse meubelbeurs, de imm cologne, wordt jaarlijks de interior innovation award uitgereikt. De Design Council organiseert het. Echter, de deelnemers van de imm Keulen zijn niet meer de enigen die deelnemen aan de wedstrijd sinds 2011. Alle bedrijven uit de interieur-, design- en meubelbranche kunnen deelnemen aan de wedstrijd met producten uit de gebieden meubilair, badkamer, kantoor/werkplek, bouwmateriaal, wand/vloer/plafond, keuken/huishouden, lampen en textiel.

Veel bekende leden maken deel uit van de jury van 2014: Onder hen zijn Sebastian Wrong, ontwerper en medeoprichter van Established and Sons, Barbara Friedrich, de hoofdredacteur van A&W, en de ontwerper Stefan Scholten.

Innovatieve producten als winnaars

De interior innovation award 2014 werd onder andere toegekend aan het Flötotto Add rekkensysteem. Interior Innovation Award 2014 - Die Preisträgeren het Müller Möbelwerkstätten HIDEsk. Beide beschermingen hebben een innovatieve functie, zodat de designprijs zijn doel voltooit: Het Add rekkensysteem van Flötotto heeft een verbindingselement om zoveel modules te verenigen als gewenst. Of het nu in een grote hal of in een kleine hoek is - de A&W-Designer van het jaar 2014, de door Werner Aisslinger ontworpen Add plank vindt een geschikte plaats.

De HIDEsk secretaris van Müller Möbelwerkstätten is speciaal voor één hoek gemaakt: HIDEsk is geen fout in hoofdletters, maar het benadrukt dat de opvouwbare secretaresse zich in kleine hoekjes kan verstoppen. Als HIDEsk gesloten is, heeft het een diepte van slechts 9 ce´m en wordt het gelakte voorpaneel een memobord of een creatief schoolbord voor kinderen. Als het bureau uitgevouwen is, biedt het een stabiele werkplek en een magnetische achterkant waar u drie trays uit acryl kunt plaatsen. De HIDEsk verenigt veel functies die weinig ruimte in beslag nemen en is daarom echt de interior innovation award waardig.

Meer winnaars vindt u hier:

Producten

Filter 

Kleuren  
Producent  
Hoofdcategorie  
Aanbieding
sorteren: Populariteit