• Gratis verzending vanaf 99 €
  • 24.000 producten op voorraad
  • 30 dagen retourrecht

wandspiegels

Wilt u uw appartement wat levendiger maken? Een kleine of grote wandspiegel is zowel een praktisch als een decoratief inrichtingselement voor uw woning. Wij hebben diverse wandspiegels - groot of klein en rond of vierkant - voor u klaarliggen!

Hier moet je op letten bij de aanschaf


Aantrekkelijke wandspiegels voor optische kamervergroting

Wandspiegels creëren een royale ambiance en maken kleinere ruimtes groter. Zij kunnen ook een bestaande faciliteit dienovereenkomstig upgraden. Breng frisse accenten in uw eigen vier muren met een witte wandspiegel of kies voor een elegant zwart voor een meer ingetogen en edele look. Bij ons vindt u echt goed ontworpen varianten van wandspiegels die uw vier wanden er nieuw en interessant uitzien - in de woonkamer, in de gang, in de badkamer of in de kleedkamer. Begeleid ons op een kleine rondreis!

Wij adviseren u graag zodat u zich gewoon goed voelt met uw nieuwe 'spiegel aan de muur':

  1. Wandspiegels in Groß correct ophangen
  2. Elegante blikvangers: wandspiegels in rond en vierkant
  3. Opzet volgens Feng Shui
  4. Een verscheidenheid aan stijlen voor uw huis
  5. Montageaanbevelingen voor designwandspiegels

1. Wandspiegel in grote correct opgehangen

Als je van top tot teen naar jezelf wilt kijken in een designwandspiegel, moet je overwegen waar je naast de spiegelgrootte wilt kijken. In de verbandplaats moet het midden van de spiegel zich op ooghoogte bevinden, d.w.z. ongeveer 1,60 m boven de grond. Het is niet absoluut noodzakelijk dat de wandspiegel zo hoog is als uzelf, het is voldoende dat hij half zo hoog is als uw lichaamsgrootte. Let wel op de hoogte van de ophanging: De bovenrand moet zich in het midden tussen ooghoogte en bovenrand van het hoofd bevinden en de onderrand moet ongeveer in het midden tussen grond en ooghoogte liggen. Ook de kijkafstand van het spiegelglas is niet relevant. Een volledige lichaamsspiegel in de kleedkamer kan ook een hoogwaardig stijlelement zijn zoals de standaard vloerspiegel van Menu. De wandspiegel in zwart overtuigt door een hoog contrast en een edel effect.

2. Elegante blikvangers: Wandspiegels in rond en hoekig design

Elegante accenten kunnen ook worden geplaatst met een wandspiegel die rond en klein is. De ontwerper Nick Ross heeft met de Darkly spiegel een bijzonder product ontwikkeld, dat een glanzend frame van messing of aluminium heeft. Het luxueuze effect wordt bereikt door de vorm van de kom, die aan de zijkanten gebogen is. Het ronde spiegelglas wordt voorzichtig ingesloten alsof het door een vormende hand wordt omsloten. Door dit originele ontwerp past de wandspiegel perfect in de moderne en traditioneel ingerichte woonkamers. De ovale vorm van Muuto 's Framed Mirror neemt het formele citaat uit de jaren 60 over. De wandspiegel is ongewoon in zijn slanke verticale formaat en ovale, afgeronde vorm. Het silhouet is zeer elegant in zijn ruimtelijke effect. Een echte blikvanger, vooral wanneer roze of taupe gekleurd spiegelglas wordt gebruikt om de kleur van het frame te matchen. De 192 spiegel van Artek is eenvoudig en opvallend. De grote wandspiegel met houten lijst past goed in natuurlijk ingerichte appartementen en is ook verkrijgbaar in een vierkante uitvoering.

3. Opzetten volgens Feng Shui

Misschien heb je al gehoord over het opzetten volgens Feng Shui, een Aziatische energietheorie. In dit onderwijs zijn er een aantal regels die moeten worden nageleefd bij het ophangen van spiegels om de qi, de energie in de ruimte correct te richten. Volgens deze leer hebben spiegels een stimulerend effect omdat ze de circulatie van qi verhogen. Wandspiegels, die in de gang tegenover een deur hangen, geven een gevoel van veiligheid omdat ze een gesloten oppervlak vertegenwoordigen. Omdat wandspiegels over het algemeen een stimulerend effect hebben, moet men zorgvuldig een plaats in de slaapkamer kiezen, omdat we daar willen ontspannen en onze batterijen willen opladen.

4. Een verscheidenheid aan stijlen voor uw huis

De ontwerprichtlijnen zijn verschillend: De een houdt van puristisch en koeler, de ander geeft de voorkeur aan een extravagante en decoratieve stijl. Alle stijlen van onze producten hebben echter een gemeenschappelijk kenmerk, en dat is geselecteerde kwaliteit met een goede stijlgevoeligheid voor u.

Dapper, buitengewoon: de Milo wandspiegel van Zanotta is ongewoon en toch uitstekend. Hij reproduceert de lichaamscontour van de Venus van Milo. Met de sculpturale vorm creëerde de Italiaanse ontwerper Carlo Mollino deze design spiegel al in 1937 als eerbetoon aan de Griekse beeldhouwkunst, die wordt beschouwd als een symbool van vrouwelijke schoonheid. Een moedig en esthetisch verfijnd spiegelobject dat waarschijnlijk niet iedereen in huis heeft.

Innovatief en plausibel: Met een geweven polyester band of met een transparante siliconen band die om het spiegeloppervlak loopt en wordt vastgehouden en opgehangen door een plausibele lus, heeft de Deense ontwerper Inga Sempé de Ruban spiegel ontworpen, die plausibel is als geen ander van de gepresenteerde producten. Puristisch en functioneel om aan te kleden of als badkamerdecoratie. Ruban bestaat uit vijf wandspiegels met verschillende ontwerpen, maten en kleuren. Ontwerp deze innovatieve design wandspiegels naar wens, die ook gebruikt kunnen worden in een combinatie van vierkant en liggend formaat. Het landschapsformaat ziet eruit alsof het afkomstig is uit de kleedkamers van het museum.

Ingenieuze en nieuwe gedachte: Een nieuw type wandspiegel met plank komt uit de Stockholm design studio Form Us With Love voor de fabrikant Menu. De bijzondere opslag van de FUWL Cage Mirror bestaat uit een draadconstructie achter de spiegel. Gebruiksvoorwerpen of gewoon liggend rond objecten zoals sjaals of zonnebrillen kunnen er snel gevonden en gedeponeerd worden. Functioneel en slim denken. Dit object kan worden aangevuld met een korf, die eenvoudig onder het object wordt geplaatst. De nieuwe sfeer in de gang is klaar.

Retro kan niet ontbreken: Uit Design Letters vinden we de Televisie spiegel, die doet denken aan de optiek van oude televisietoestellen uit de jaren 50. De materialen staal- en lederband geven het geheel de Retrotouch, wat het onderdeel tot een bijzondere levende expositie maakt. Een wanddecoratie die uw huis een nieuwe look geeft.

5. Montageaanbevelingen voor designwandspiegels

Voor een duurzame montage van onze producten raden wij u aan om de juiste deuvels en stabiele haken te kiezen. Een zwaar vormgegeven spiegel mag daarom alleen op een dragende wand worden gemonteerd. Controleer daarom, voordat u producten kiest, hoe uw muur is opgebouwd. Gipsplaatwanden (bijv. lichtgewicht constructie) kunnen geen zware spiegels dragen. Bakstenen muren daarentegen zijn een goede basis. De specialist of een goed beheerde doe-het-zelfzaak zal u ook adviseren over de juiste keuze van deuvels.

Connox - Uw voordelen in een oogopslag

U wilt online een wandspiegel kopen, maar heeft ondersteuning nodig? U kunt te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Wij staan u met raad en daad bij met advies en actie voor uw aankoop, geven aanbevelingen en kunnen vragen snel oplossen. Laat ons uw gewenste artikel direct bij u thuis afleveren.